2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه زایمان داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 51 پست
ببین دوتا از دوستام تا لحظه ی آخر داشتن میرفتن زایمان طبیعی سونو قبل زایمان رو که انجام دادن گفتن بچ ...

مثلا بالای 4کیلو؟؟ میخوام ازدرداش بدونم واقعا کدوم دردش کمتره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

کلاسا رو من انلاین دارم میرم چهارشنبه جلسه اخرمه  ولی خب طبیعی هم بخوام زایمان کنم میگم دکتر زن ...

آفرین ورزش ها رو انجام میدی ؟ چه سزارین چه طبیعی ورزش ها رو حتما انجام بده 

کلی از مادرا آنقدر توی بارداری خوردن و خوابیدن بعد از تولد بچه جون ندارن یه تکون بخورن بچه رو بغل میگیرن شیر بدن خسته میشن چون فکر میکنن توی بارداری نباید به خودشون تکون بدن یا فکر میکنم ورزش فقط مختص زایمان طبیعی هاست

هفته چندی؟ از ۳۷ به بعد ماساژ پرینه رو شروع کن که بخیه هم نخوری 

دکتر که میاد بالا سرت ولی واقعیت اینه که نیاد بهتره دکترا بیخود عجله میکنن مگر اینکه دکتری رو انتخاب کنی که به زایمان فیزیولوژیک معتقد باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول اینکه بدن با بدن فرق دارخ  دوم اینکه دکتر با دکتر فرق داره من دوتا بچه هام سزارین بود ...

از کجا بدونم بدنم براش چه نوع زایمانی خوبه؟؟

بخیه لیزری خوبه؟؟ میگن با نخ بهتره والا نمیدونم ..بی حسی بهتر بود یا بی هوشی؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

موقعیت بچه سفالیک هس ... از کجا بدونم برا بدنم چه جور زایمانی خوبه،؟

میری دکتر موقع معاینه بهت میگه که میتونی طبیعی بیاری یا نه.من خودم طبیعی بودم زمان درد تا زایمانمم کلا دوساعت بود برش و بخیه هم نخوردم.ولی واقعا دردش طاقت فرسا بود من اگه دردش یکم بیشتر طول میکشید شاید بیهوش میشدم از درد دیگه خدا بهم رحم کرد زمانش کم بود حداقل

بدن با بدن فرق داره😊 من طبیعی با اپیدورال بودم و بسیار راضی . البته به نظر دکترم اطمینان کامل داشت ...

اون 4سانت اولش درد نداشت؟؟ دکتر من گف حتی طبیعی رو،میشه بابی حسی اسپانیال هم انجام داد

من میگم نه طبیعی نه سزارین برو  کلاس های آمادگی زایمان که الان آنلاین هم هست شرکت کن ورزش ها ر ...

منم بدون امپول فشار بودم . کلی پیاده روی و ماساژ پرینه و .. داشتم. زایمانم از بهترین خاطرات زندگیم شد .

برش پرینه هم نیاز نشد برام

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

مثلا بالای 4کیلو؟؟ میخوام ازدرداش بدونم واقعا کدوم دردش کمتره

منم نظرخودم رو طبیعیه چون طاقت درد مداوم رو ندارم اما از درد زیاد هم خیلی میترسم🤕

هرچه هستم خدایم داند...
آفرین ورزش ها رو انجام میدی ؟ چه سزارین چه طبیعی ورزش ها رو حتما انجام بده  کلی از مادرا آنقدر ...

دکترم ازدوستای پدرمه و واقعا دلسوزانه برام وقت گذاشته تا الان ..اینا رو ماما کف حقیقتش من کل باردرای مجبور به استفاده پروژسترون بودم واستراحت وزن هم  فقط سه کیلو اضافه کرذم

موقعیت بچه سفالیک هس ... از کجا بدونم برا بدنم چه جور زایمانی خوبه،؟

معلوم نمیشه از قبل.بعضیا زایمان طبیعی خیلی خوبی دارن ولی مثلا دخترخاله ام خیلی بد بود زایمان طبیعی اش و بعد ۱ سال هم هنوز مشکل داره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
میری دکتر موقع معاینه بهت میگه که میتونی طبیعی بیاری یا نه.من خودم طبیعی بودم زمان درد تا زایمانمم ک ...

بعدش پس درد نداشتین مادرم  توی زایمانش پس درد هم داشتن

از کجا بدونم بدنم براش چه نوع زایمانی خوبه؟؟  بخیه لیزری خوبه؟؟ میگن با نخ بهتره والا نمیدونم ...

ببین درد تحمل میکنه تو مثلا جایت زخم بشه یا بشکنه میتونی درد تحمل کنی والا لیزر بهتره کشیدن نداره عفونتش کمترهم  من  خودم میگم بیهوشی 

منم نظرخودم رو طبیعیه چون طاقت درد مداوم رو ندارم اما از درد زیاد هم خیلی میترسم🤕

شمام مثل منی از زایمان کلا میترسی

میری دکتر موقع معاینه بهت میگه که میتونی طبیعی بیاری یا نه.من خودم طبیعی بودم زمان درد تا زایمانمم ک ...

بعضیا تایمش کوتاهه دردش زیادتر و فشرده تره

بعضیا تایمش بیشتره و دردش قابل تحمل تر

برای من هم تایمش کوتاه بود دردش زیاد از هشت و نیم که رفتم دوازده و نیم زایمان کردم بچه اولم هست

ولی همون درد زیاد هم قابل تحمل بود به قولی مثل مرگ نبود جوری بود که من برگردم عقب باز طبیعی رو انتخاب میکنم 

معلوم نمیشه از قبل.بعضیا زایمان طبیعی خیلی خوبی دارن ولی مثلا دخترخاله ام خیلی بد بود زایمان طبیعی ا ...

مادرم بعد زایمان هاش پس درد داشته توی طبیعی یعنی با سزارین براش فرقی نداره... خواهر شوهر بزرگم طبیعی اورده خیلی سخت فرم بدنش بهم ریخته مدام عفونت داره  سزارین میگن بعدش خیلی درد داره واالا گیج شدم

اون 4سانت اولش درد نداشت؟؟ دکتر من گف حتی طبیعی رو،میشه بابی حسی اسپانیال هم انجام داد

چرا درد داره ولی قابل تحمله 😁 من انقدر به درد حساسم که صورتمو بند نمیندازم از ترس درد . ولی نمیدونم چرا تو زایمان اونقدر تحملم بالا بود 🤣 زایمانم از اول تا اخر ۱۶ ساعت طول کشیدا 🙄 ولی باحال بود . تازه دکترم میترسید روند زایمان کند تر بشه گفت بعد ۶ سانت میزنم امپول رو 😑 بعدم ساعت ۱۲ زدن برام و ۳ زایمان کردم . فرداش گفت میتونستم مجدد برات بزنما ، دیدم حیفه داری خوب پیش میری نزدم 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....