2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 22 پست
اره 19 سالش بود نامزد کردیم  الان نزدیک 23 هس

خب اون موقع خیلی سنش کم بوده

صددرصد تا الان بعضی معیارش عوض شده

شایدم آدم مورد علاقشم تغییر کرده

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگفت ولت میکردم اما من خانوادم پشتم هسن نمیدونم چرا نمیتونم خیلی احمقم 

تا اخر عمرت این شک و ناراحتی توی دلت میمونه

فردا روز بچه دارشین ک کلی وقتت گرفته میشه و فرصت کمی میکنی خلوت دوتایی داشته باشین.اونموقع میخاد چیکارکنه؟

بره سراغ یکی دیگه..

جدی و با درایت به این موضوع فکرکن

خب اون موقع خیلی سنش کم بوده صددرصد تا الان بعضی معیارش عوض شده شایدم آدم مورد علاقشم تغییر کرده

نه خیانت رو پارسال کرده

زمانی که من سخت مشغول درس بودم اما دعوا هم نداشتیم خب

همیشه ثابت می‌کرد عاشقه اما این کارش 

تا اخر عمرت این شک و ناراحتی توی دلت میمونه فردا روز بچه دارشین ک کلی وقتت گرفته میشه و فرصت کمی می ...

واقعا 

کاش جسارتش رو داشتم

دوس دارم بهش ثابت کنم بهش نیاز ندارم

خانوادش نمیزارن خودمم انگار احمق ها فقط نگاه میکنم چهار سال نامزدیم  خیلی زمان زیادیه

بیخود نمیزارن به اونا ربطی نداره بگو نمیتونم با پسر خیانت کارتون ازدواج کنم بره با همون دختره باشه

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍