2777
عنوان

مرد گدا و خسيس

795 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها الان يه تاپيكي ديدم ياد اين خاطره دوران مجرديم افتادم 

من تو دانشگاه يه خواستگار داشتم كه خيليم سمج بود و پيگير كه باهم قرار بذاريم بريم بيرون بيشتر اشنا بشيم

خلاصه بعد كلي اصرار رفتيم بيرون سر ظهر بود، منو برد كافي شاپ يه چايي بهم داد😐😐😐 اصلا به روش نياوردم گفتم حالا دفه اوله عيبي نداره (البته بگما من اصلا بنده غذا نيستم ولي رفتارش برام مهم بود كه خسيس نباشه)

اين اقا زنگ ميزد كلا ده ثانيه حرف ميزد ميگفت سلام خوبي خداحافظ، همين😐😐😐

شك كردم به خساستش گفتم چرا كم زنگ ميزني گفت من با چت راحت ترم ؟!  گفتم بيشتر بيا بريم بيرون ، كلا در طول سه ماه يبار اومد، گفت كار دارم ولي فهميدم بخاطر پول بنزينه چون يه شهر ديگه بود( وضع ماليشم خوب بود) 

يبارم يه صفحه برام ترجمه كرد پولشو گرفت😐😐😐 مترجم زبان بود، خلاصه باش كات كردم 

يه خاطره ديگمم مربوط به يه اقايي بود كارمند بانك حقوق بالا خونه بالاشهر ، سنشم از من ده سال بزرگتر بود ، اينم از طريق واسط اشنا شديم  با كلي اصرار رفتيم بيرون ،رفتيم فست فودي، من برا اينكه صورتم كثيف نشه تو قرار اول فقط سالاد سزار سفارش دادم، اونم پيتزا، دفه دوم خواستيم بريم سينما گفت انشاا.. شام امشب مهمون شماييم ديگه😐😐😐 تو دلم گفتم بيشعور من فقط يه سالاد سفارش دادم اونم نخوردم ، تو بايد الان پول اون سالادو ازم بگيري، با اونم دعوا كردم و كات 

تازه يادمه  با افتخار ميومد از روابط نامشروعش تعريف ميكرد كه جوونيام شيطنت زياد كردم با هفت هشت نفري رابطه داشت،با افتخار ميگفتا 

موندم چطور بعضي مردا ميتونن انقدر بي كلاس و بدبخت باشن با يه خانوم قرار بذارن بعد بگن تو حساب كن 

موضوع اصلا پولش نيستا چون خداروشكر من وضعمم خوب بود موضوع بيشعوري و منفعت طلبي طرفه 

اين مردا چطور ميخوان خرج زنشونو بدن ؟؟؟

خدارو هزار مرتبه شكر الان شوهرم خيلي خوبه

يه نصيحت از من به دختراي مجرد زن سه تا مرد نشن 

يكي مرد خسيس 

دو مرد هوسباز و خيانتكار 

سوم مرد بددل 

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر منم واسه همه خسیسه جز من . نمیدونم الان باید خوشحال باشم یا ناراحت 

خخخ مثل شوهر من😂😂

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم
اصلا مردا دوس دارن ب شکل یه تکیه گاه بهشون نگاه کنی نه مردی ک نوبتی کنه  ناهار و شامو &nbs ...

اي خواهر الان مردا اكثرا دنبال زن شاغلن ، دارن منقرض ميشن اون مردايي كه تكيه گاه بودن 😒😒😒

فکرکنم خوب باشه 

اره من راضيم حتي برا خواهر و مادرش دلش نمياد هديه بخره

بجاش ميگه تو بخر بهترينا رو بپوش

اره من راضيم حتي برا خواهر و مادرش دلش نمياد هديه بخره بجاش ميگه تو بخر بهترينا رو بپوش

واسه منم میگه بریم گرون ترین رستوران اما ب خانوادش هیچی نمیده

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
واسه منم میگه بریم گرون ترین رستوران اما ب خانوادش هیچی نمیده

خوبه ديگه😀

اي خواهر الان مردا اكثرا دنبال زن شاغلن ، دارن منقرض ميشن اون مردايي كه تكيه گاه بودن 😒😒😒

نه من دنبال زن شاغل نیستم

فرقی نمیکنه اما با خانه دار راحت ترم 

و از بین شغل ها هم دبیری از نظر من برای زن خوبه و یا معلم ورزش و ی کاری که محیط خوب باشه و خودش هم شاد باشه ی وقت افسرده نشه

آرایشگری هم فکر کنم خوب باشه اما پا و کمر را داغون میکنه از بس روی پا وایمیسند

ی حالت داره اینکه بروم و دانشگاه و از همکلاسیم خوشم بیاد و هم رشته ای باشم و از اونجایی که من رشته ی فیزیوتراپی را دوست دارم شاید همسرم هم فیزیوتراپ باشه اونم اگه رفتم دانشگاه و عاشق شدم

چون خجالتی ام و غیر از دانشگاه فکر نکنم جایی بهتر برای ازدواج باشه

خوشم هم نمیاد مامانم برام زن پیدا کنه

خودم ببینم بپسندم

اما زن خانه دار خوبه

انسانیت دین خاصی ندارد , همینکه در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم , دروغ نگویم , کلک نزنیم و دلی را نشکنیم , سوء استفاده نکنیم , حقی را نا حق نکنیم , یعنی انسانیم