خوب اونامیرن تواتاق من بدبخت اذیت میشم بابچه وکارای خونه😞😞😞
اگر قراره باهاشون یجا زندگی کنی ببین الان چجوری هستی اونموقع هم همینجوری باش
به اونا کار نگیر به اندازه ی خودتون بپزید و بخورید
یخچال و وسایلشون جدا باشه
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا توچرابپزی مگر اینکه شوهرت تورومجبور کنه وگرنه هیچ جا نیومده که تو کار کنی بشوری بپزی اون بخوره ...
نه شوهرم کاری نداره من خجالت میکشم بایدهمین کاروکنم به برادرشوهرم بگم سهم خونت وبفروش به ماپولشوبدیم بهت برویه جادیگ بخر بهترازاین که بیادواون موقع بینمون مشکل پیش بیاد
خداييش چطورى ٩٠٠ متر خونه رو جمع و جور و نظافت ميكنيد؟!!! اصلا از همه جاش استفاده ميكنيد؟!! وقت ميكنيد؟!! بعد الان دغدغه ى با هم زندگى كردنم داريد؟!!! شما كه شريكى خونه خريديد، چرا نصفش نكردين از اول؟!! يعنى ٤٥٠ متر كوچيك و غيرقابل سكونت ميشد؟!!
خداييش چطورى ٩٠٠ متر خونه رو جمع و جور و نظافت ميكنيد؟!!! اصلا از همه جاش استفاده ميكنيد؟!! وقت ميكن ...
میخواستیم نصف کنیم من خرنزاشتم گفتم این حالاحالازن نمیگیره شانس من گرفت نه تونظافت مشکل ندارم کارمیکنم صبح تاشب ولی اگ جاریم بیادراحت نیستم توخوردوخوراک لباس پوشیدن ....