2777
2789
عنوان

جاری جدید

384 بازدید | 35 پست

خانومامن تویه ساختمون بامادرشوهروجاریم زندگی میکنم حالابرادرشوهرم دیشب رفته خاستگاری ومیخوان عقدکنن زودبیادسرزندگی مااین خونه روبابرادرشوهرشریک خریدیم مال هردومونه وخیلی بزرگه شوهرم میگ میثم یعنی برادرشوهرم گفته میخوایم باشمازندگی کنیم ماتویه اتاق دیگه میمونیم حالامن چکارکنم راحت نیستم اصلا وغذادرست کردن سخته بایدمن بپزم وبشورم وبسابم اون مطمینم کاری نمیکنه ومن مجبورم انجام بدم بخاطر شوهرم دخترم😞

💔

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واااااا توی یه خونه ۲ تا خانواده؟  واسه چی؟  خب برید جای دیگه

من اصلاشرایطشوندارم چون بازحمت این خونه روخریدم وخیلی خونه مودوست دارم 900متره وخیلی خرجش کردم....

💔

واقعا نشستی فکر کردی به این اوضاع‌؟ 

من بودم میگفتم نه.. حتی اگر از نظر اونا آدم بده بشم

آرامشم مهم تره

میگفتم نصف دیگه ی خونه رو بفروش و بریم جای دیگه حالا یا خونه کوچیکتر میخریم یا اجاره میشینیم

ولی با اونا یجا نمیموندم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من اصلاشرایطشوندارم چون بازحمت این خونه روخریدم وخیلی خونه مودوست دارم 900متره وخیلی خرجش کردم....

۹۰۰ متر خونه اندازه زمین فوتبال کجاس منم بیام اونجا زندگی کنم تو ۹۰۰ متر چارتا ادم نمیتونن زندگی کنن 

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

چیزی به اسم دیوار بلدید؟؟

نصف خونه را دیوار بکشید هر کسی تو یه سهم حودش آشپزخونه و حموم دستشویی هم بسازید

والسلااام

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خوب اونامیرن تواتاق من بدبخت اذیت میشم بابچه وکارای خونه😞😞😞

ن نوبتیش کنید ی روز درمیون هرکی کارارو کنه

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره