2777
2789
عنوان

جاری جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 35 پست
خوب اونامیرن تواتاق من بدبخت اذیت میشم بابچه وکارای خونه😞😞😞

اگر قراره باهاشون یجا زندگی کنی ببین الان چجوری هستی اونموقع هم همینجوری باش

به اونا کار نگیر به اندازه ی خودتون بپزید و بخورید

یخچال و وسایلشون جدا باشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ولی چه فایده جاری فیس وافاده دارمیادپیشم بخداهرچی طلاماشین طلاهای دخترموفروختم دادم این خونه روخ ...

نصف کنید خونه رو ۹۰۰متر خیلیههههه

🔮💜خدایا دوستت دارم🔮💜اگه امضامو میبینید یه صلوات بفرستید برام💙
۹۰۰ متر خونه اندازه زمین فوتبال کجاس منم بیام اونجا زندگی کنم تو ۹۰۰ متر چارتا ادم نمیتونن زندگی کنن ...

600مترش حیاطه سالنش بزرگ ودوتاخواب داره من نمیتونم توقصرم باکسی زندگی کنم 

💔
اصلا توچرابپزی مگر اینکه شوهرت تورومجبور کنه وگرنه هیچ جا نیومده که تو کار کنی بشوری بپزی اون بخوره ...

نه شوهرم کاری نداره من خجالت میکشم بایدهمین کاروکنم به برادرشوهرم بگم سهم خونت وبفروش به ماپولشوبدیم بهت برویه جادیگ بخر بهترازاین که بیادواون موقع بینمون مشکل پیش بیاد

💔

خداييش چطورى ٩٠٠ متر خونه رو جمع و جور و نظافت ميكنيد؟!!! اصلا از همه جاش استفاده ميكنيد؟!! وقت ميكنيد؟!! بعد الان دغدغه ى با هم زندگى كردنم داريد؟!!! شما كه شريكى خونه خريديد، چرا نصفش نكردين از اول؟!! يعنى ٤٥٠ متر كوچيك و غيرقابل سكونت ميشد؟!!

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
نه شوهرم کاری نداره من خجالت میکشم بایدهمین کاروکنم به برادرشوهرم بگم سهم خونت وبفروش به ماپولشوبدیم ...

اصلا خودت حریم بذار ول کن ارزش خودت حفظ کن فقط بگو ۹۰۰متر چطور تمیز میکنی من بودم کارگر میگزفتم

خداييش چطورى ٩٠٠ متر خونه رو جمع و جور و نظافت ميكنيد؟!!! اصلا از همه جاش استفاده ميكنيد؟!! وقت ميكن ...

میخواستیم نصف کنیم من خرنزاشتم گفتم این حالاحالازن نمیگیره شانس من گرفت نه تونظافت مشکل ندارم کارمیکنم صبح تاشب ولی اگ جاریم بیادراحت نیستم توخوردوخوراک لباس پوشیدن ....

💔
میخواستیم نصف کنیم من خرنزاشتم گفتم این حالاحالازن نمیگیره شانس من گرفت نه تونظافت مشکل ندارم کارمیک ...

به نظر من اصلا قبول نکن واقعا اونطوری غیر قابل تحمل هست 

یا سهم برادر شوهرتون را بخرید یا خونه را دو قسمت کنید

دعا کنید زود تر برم سر خونه زندگی خودم.... وزن اولیه 99.7😱وزن فعلی 97😔هدف بعدی 90😭.       هدف نهایی 70😍
اصلا خودت حریم بذار ول کن ارزش خودت حفظ کن فقط بگو ۹۰۰متر چطور تمیز میکنی من بودم کارگر میگزفتم

نه کارگرنداریم حیاط وباغبونیش ماله شوهرمه خونه مال منه نظافت وپخت وپز

💔
600مترش حیاطه سالنش بزرگ ودوتاخواب داره من نمیتونم توقصرم باکسی زندگی کنم 

ماشالله جات ک گشاده شریکم هستین مجبوری دیگ

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره