2777
2789

در تاریخ بشر سابقه نداشته شاعری همچون سعدی بتونه در یک بیت چند ده کتاب برخورد با انسان رو جا بده!

هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد،

بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد

مطمئن باشید اگر کسی از دیگری پیش شما حرفی آورد از خانه ی شما هم برای دیگران حرف میبرد😊

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

خخخخ ارع غیبت کردن عادت بدیه 

یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه.                        با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افتخارمونن

فردوسي بزرگ❤️سعدي❤️مولانا رو ك تركا صاحب شدن💔و...

من همون 🧚🏻‍♀️arstar سابقم🙋🏻‍♀️تركوندنم نامردا☹️تركيدنمم بخاطر زدن حرف دل خودم و شماها بود❤️فداي سرتون👑👑
افتخارمونن فردوسي بزرگ❤️سعدي❤️مولانا رو ك تركا صاحب شدن💔و...

ولی تو قلب ما ایرانی ها جا داره ❤❤

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ولی تو قلب ما ایرانی ها جا داره ❤❤

عزيزم arstarهستما

تركوندنم نامردا😂😂

من همون 🧚🏻‍♀️arstar سابقم🙋🏻‍♀️تركوندنم نامردا☹️تركيدنمم بخاطر زدن حرف دل خودم و شماها بود❤️فداي سرتون👑👑
خخخخ ارع غیبت کردن عادت بدیه 

نگو که غیبت میکنی خرگوشک😄😄😘

عزيزم arstarهستما تركوندنم نامردا😂😂

ای وای چرا آخه؟؟ حرف حق زدی حتما😉 

نگو که غیبت میکنی خرگوشک😄😄😘

بعضی وقتا😞😞🙇‍♀️🙇‍♀️

یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه.                        با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین