2777
2789
عنوان

شبگردی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 22 پست
خواب سیر نشه ام اخه بهونه میگیره موندم والا چکنم

باهاش لج نکن لج کنی بدتر میکنه

اگ میتونی یه اسباب بازی ک میدونه هم دوس داره هم سرشو گرم میکنه براش بگیر تا دیگ بهونه نگیره

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا زمانی ک گریه کنه و شماببریش این عادت میکنه تو همه چی ک با گریه پیش ببره میدونم سخته ادم طاقت ندا ...

آره عزیزم. من سر خواهرزاده برادرزادم همین موضوع رو فهمیدم که تا بتونیم باید رعایت کرد

من خودم از اون دسته آدمایی هستم فقط لازم بود بگم تا مامان بابام سریع فراهم کنن حتی گریه هم لازم نداش ...

منم دقیقا مثلا شما بودم و هستم اما اخه بچه یه ساله چی میفهمه دیگه پدرمادر شدن یکم از خود گذشتگی میخواد 

میتونن هرشب نبرن ک عادت نکنه

پست های منو ریپلی کنید😕مرسی اه😏

البته خودمم موافقم با این موضوع که بچه ها با بزرگتر شدن حتما می آموزن که نمیتونن با گریه به هر چیزی برسن. اما از طرفی ام وقتی تا اون سن به این شکل به خواسته هاشون رسیدن، خواه ناخوه کمی براشون مشکل پیش میاد. مثله چیزی که دوستمون eli گفتن

منم دقیقا مثلا شما بودم و هستم اما اخه بچه یه ساله چی میفهمه دیگه پدرمادر شدن یکم از خود گذشتگی میخو ...

خب دیگه بحث همینه گریه میکنه ک بزگر مجبورشون کنه هر شب ببرنش... برای همین باید یه جوری رفتار. کنن نتونه مجبورشون کنه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

الان اومد و یکم شیر خورد و اخرش رو دست باباش خوابش برد.... کلا بچه داری پروسه ی بزرگیه و خیلی راه و چاه داره که ادم باید یاد بگیره.... خدا به همه پدرمادرا صبر و سلامتی بده انشالا و کمکمون کنه تا فرزندانی سالم و خوب تربیت کنیم