2777
2789
عنوان

شبگردی پسرم

282 بازدید | 22 پست

سلام دوستان. پسر یه ساله ام چند روزه وقت خوابش که یکه نصفه شبه تازه به باباش گیر میده ببرتش تو کوچه دور بزنه یا خونه مادرشوهرم که همسایمونه. یکی دو شب بهونه میگرفت و بردیمش و حالا عادتش شده. هرکارم میکنیم سرگرم شه باهاش بازی میکنیم و... ولی حریفش نمیشیم و آخرش انقد نق میزنه و گریه میکنه تا بخواستش برسه... بنظرتون چیکار کنم... توروخدا اگه همچین شرایطی داشتین راهنمایی کنین. نمیخوام این عادت واسش بمونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح ساعت8 بیدارش کن نزار ظهر بخابه تا شب زود خوابش بگیره بهونه ام نگیره

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

چند بار به حرفش گوش نده خودش بیخیال میشه

اگه بخواین با گریه زاری کردنش به خواسته ش تن بدید بد عادت میشه و خودتون اذیت میشین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

تا زمانی ک گریه کنه و شماببریش این عادت میکنه تو همه چی ک با گریه پیش ببره

میدونم سخته ادم طاقت نداره ولی ی شب الکی دعواش کن بگو نمیتونم ببرمت بیرون مریضم خستم،یا نمیشه بیرون،بالاخره بچه یکم تشر هم میخاد,ولیییی خیلی کم

برای داشتنت دلیو ب دریا زدم که از آب میترسید😍😘💕👰👫🍬🌈

منم همینطور بودم هرررشب😂 با این تفاوت ک مامان و بابام با کالاسکه منو میبردن تا سرکوچه بعد خوابم میبرد تا میرسیدیم دم در خونه بیدار میشدم و ووونگ ووونگ  دوباره میبردن انقدر ک خوابم سنگین شه بنده خداها😃

پست های منو ریپلی کنید😕مرسی اه😏
هرررچی گریه کرد و نق زد بهش نده اینجوری داری هم الان خودتون اذیت میکنید هم آینده بچه خراب میشه...&nb ...

والا منم همینطور بودم ایندمم خراب نشد بخاطر این محبت مامان بابام بچه بزرگ میشه درک میکنه یا پدر مادر اگاهش میکنن کم کم هرچیزی رو نباید با گریه ب دست بیاره 

پست های منو ریپلی کنید😕مرسی اه😏
والا منم همینطور بودم ایندمم خراب نشد بخاطر این محبت مامان بابام بچه بزرگ میشه درک میکنه یا پدر مادر ...

من خودم از اون دسته آدمایی هستم فقط لازم بود بگم تا مامان بابام سریع فراهم کنن حتی گریه هم لازم نداشتم ولی الان ک وارد زندگی مشترک شدم یا تو جمع دوستا نه شنیدم واقعا اذیت میشم.. اینکه صبر و تحمل نظر مخالف ندارم نتیجه رفتار پدر مادرم ک هر کار خواستم کردم... مادر و پدر نباید عقلشون بدن دست یه بچه ک حدااقل 20 سال ازشون کوچیک تره... اینو حتی مشاور هم بهم گفته ک بچه نزار با گریه به خواستش برسه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...