2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 21 پست
مساله این نیست که  اون میشینه به من دستورمیدن ازخانوم پذیرایی کنم کم مونده بگن غذاروهم بزاردهن ...

ارتباطتو کم کن ک راحت باشی اراده کنی میشه 

دوری و دوستی 

همسرم تو را دوست دارم ؛♥️و این دوست داشتن !حقیقتی است که مرا به زندگیدلبسته میکند ...💋
خب عزیزم تو اونا رو بد عادت دادی مثل آبجی بزرگم اما از حالا هم ی جوری رفتار کن که دیگه ازت هیچ انتظا ...

آره بخدادرحدی براشون خوبی کردم که تونامزدی شوهرم خودش گفت خوبی هاتوکم کن بدعادتشون نده بعدانتونی ازپسش بربیایی امامتاسفانه من جوری بزرگ شدم نمیتونم باکسی مثل خودش باشم نمیتونم وقتی ازم چیزی میخوان نه بگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارتباطتو کم کن ک راحت باشی اراده کنی میشه  دوری و دوستی

متاسفانه چون تویه ساختمونیم کم کردن ارتباط خیلی سخته یعنی نمیزارن مادرشوهرم توهمه کارهام دخالت میکنه 

متاسفانه چون تویه ساختمونیم کم کردن ارتباط خیلی سخته یعنی نمیزارن مادرشوهرم توهمه کارهام دخالت میکنه ...

چه آدم فضولی.عزیزم در هرصورت تو هر کاری که ایشون انجام میدن شما هیچ رغبتی نشون ندین قطعا ایشون هم متوجه میشن 

گاهی آنقدر بدم می آید که حس میکنم باید رفت اما به درگاه نرسیده از خود میپرسم که کجا را دارم بروم 💔
چه آدم فضولی.عزیزم در هرصورت تو هر کاری که ایشون انجام میدن شما هیچ رغبتی نشون ندین قطعا ایشون هم مت ...

آره تصمیم گرفتم یه مدت به خواسته هاشون اهمیت ندم رفت وآمدهم کم کنم حساب بیاددستشون

آره تصمیم گرفتم یه مدت به خواسته هاشون اهمیت ندم رفت وآمدهم کم کنم حساب بیاددستشون

آفرین عزیزم آدما خودشون جایگاهشون رو مشخص میکننن تا بهش بها بدن 😉♥️پس شما برای رسیدن به جایگاهتون تلاش کنین 

گاهی آنقدر بدم می آید که حس میکنم باید رفت اما به درگاه نرسیده از خود میپرسم که کجا را دارم بروم 💔