2777
2789
عنوان

تو ازدواج باهاش دو دلم...کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 60 پست

قبول نکن

زیبایی عادی میشه ولی زشتی خیر

اگر شما بخاطر شرایط مالی ایشون قبولش کنید چه فرقی با خاستگار هایی که میان خونتون رو میبینن و فرار میکنن دارید؟ ( اونا کوته فکر هستن) 

ازدواج باید به دل بشینه 

باید هرلار که نامزدتون میخواد بیاد پیشتون از خوشحالی بال دربیارید

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم ایتکه از ترس قبول کنی خوب نیس. ولی اینکه میگی سالمه و اخلاقش خوبه و خانواده خوب و ایمان و.... کم‌چیزی نیس

فعلا رد نکن. ب خودت زمان بده.‌ب اونم بگو ک زمان میخوای. با هم معاسرت کنید. گاهی در بازه معاشرت تین مسایل ک گفتی حل میشه. دهترا با این مسایل کنار میان. منم اولش اصن از قیافه همسرم خوشم نیومد. ولی الان عاشق چهره شم. ولی دلت باید زاضی باشه ها. فقط زملن بده اگه دلت راضی شد و حس کروی ب مرور حل سد، خوبه اگه نه، جواب رد بده اون وقت. چون گاهی اولش ما منتظر شاهزاده سوار اسببیم و هبشکی ب چشممون نمیاد

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

قبول نکن 

تا آخرش که وضع خانواده ات این نمیمونه 

برو سر کار 

خیلی موردهای بیشتر برات پیش میاد

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم برای من خواهد افتاد 😊😍😍  کی بود این رو راه انداخت 😑؟ فک‌کردم عقب افتادم منم همین  امضا رو زدم🤦‍♀️

پس مرد بدجنس خوبه که هرروز با یه دروغی بپیچونت؟؟؟تو این زمونه دنبال مردی باش که ساده باشه . مردایی که یکم به خودشون بنازن کارت تمومه صددرصد تو زندگیت باهاش خیانت رو تجربه میکنی

واینک عزیزم تو ۲۴ سالته میتونی حداقل بری داخل یه مغازه کار کنی و کم کم ب وسایل خونتون برسی خیلیا رو ...

اخه گلم تو این اوضاع با چه درامدی میشه وسائل خونرو عوض کرد اونم با شغل مغازه داری اونم یه خانوم! 

بعدشم مگه خر مغزشو گاز گرفته که بره وسائل خونه باباشو نو کنه خب بره برا خودش خرج کنه😑

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

قبول نکنا،الان باهاش زندگی نکردی اینجور میگی،دع ازدواج کنی بعد بیای تاپیک بزنی وای شوهرم خنگ وای شوهرم فلان،طلاق میخوام.....البته گناهداره اون اگه خنگ بود ک کارمند نمیشد.اما اشتباه نکن هوووو حالا وقت داری عزیز

شک نکن که باید جواب رد بدی

چون اصلا دید خوبی نسبت بهش نداری

زشت و چاق و خنگ و اسکول و ساده و بیریخت و داغون ؟؟؟؟؟؟ 😐😐😐😐😐

ببخشید ببخشید عذرمیخوام ، چند سال از ازدواجت که بگذره گذشته خودت رو فراموش میکنی , اونوقت تمام این صفتهایی که گفتی رو توی سرش میکوبی و تحقیرش میکنی

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر

ببین کدوم انتخاب تو رو به هدف اصلی خلقتت نزدیک میکنه.

زندگی واقعی ما هنوز شروع نشده و بعد وفات، آغاز میشه. ما برای یک مدت کوتاه تو دنیاییم تا روحمون رو رشد بدیم و برای تولد به آخرت آماده کنیم. 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

عه! تو ک‌چند روز دیگه عقدت بود! خودم دیسب باهات حرف زدم! راج ب بعد عقد راهنمایی کردیم. امروز گفتم سر عقد  دعا کن.!😳

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
قبول نکنا،الان باهاش زندگی نکردی اینجور میگی،دع ازدواج کنی بعد بیای تاپیک بزنی وای شوهرم خنگ وای شوه ...

با پارتی بازی چرا نمیشه کارمند شد،الان آدم خبره کارمند نیست اکثرا با پارتی رفتن سر کار دولتی