2777
2789
عنوان

کاربر مهمان در ایزی تریدر (بورس)

2020 بازدید | 20 پست

دوستان من سوم تیر ثبت نام آنلاین سجام و کارگزاری مفید رو انجام دادم و برای احراز هویت هر کدام هم به دفتر پیشخوان دولت رفتم و  کلا یه است ام اس از سجام اومد که کد معاملاتیم رو فرستاده بود ولی از کارگزاری مفید فقط اس ام اس اومد که احراز هویت با موفقیت بوده و کد بورسی تا ۵ روز کاری ارسال میشه. اما هیچ پیامکی نیومد و توی حساب کارگزاری که میرم میزنه کاربر مهمان. میخواستم بدونم راهکار پیشنهادیتون چیه ؟ آیا برای شما همچین مسأله ای بوده و چطور حلش کردین ؟ 

توی نت هم خیلی گشتم جواب درست و راه حل پیدا نشد ممنونم 

بالاخره یه چیزی میشه... 

دوستان کسانی که کد بورسی جدید گرفتن این مورد رو تایید می کنن ؟ 

قبلا سه حرف اول اسم خانوادگی شخص حقیقی با چند عدد بود گویا الان اون سه حرف اول بی ربط درج میشه. 

بالاخره یه چیزی میشه... 

دقیقا منم مثل توهم هیچ کدی ندادن برام 

بعد ایزی تریدر که وارد میشه چیا میزنه من اصلا اونم نمیتونم کارد شم

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام برو یه کارگزاری دیگه، فارابی خوبه منم میخوام برم فارابی، آگاه  و مفید این چند وقت گل کاشتن!، از بس  مشتری دارن سرورهاشون مشکل پیدا کرده

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا دوست دارم درکنار دوست ای خوبم به وزن دل خواهم برسم ، شروع از ۱۴۰۰/۱۰/۰۴ ، وزن اولیه ۷۳/۵، هدف نهایی ۶۰
دقیقا منم مثل توهم هیچ کدی ندادن برام  بعد ایزی تریدر که وارد میشه چیا میزنه من اصلا اونم نمیت ...

من برای ورود همون شماره تلفن خودم و یه رمزی که اول اول تو ثبت نام آنلاین توی مفید انتخاب کرده بودم وقتی با این دو میرم داخل حساب مفید اون بالا سمت چپ بعد از علامت پلکان یه علامت خط مورب هست که ایزی تریدر و داخل میشم اما میزنه کاربر مهمان هستید و برای احراز برید دفتر پیش خوان در صورتی که رفتم دفتر و احراز شده ولی پیامک بعد از اون نیومده 

بالاخره یه چیزی میشه... 
من برای ورود همون شماره تلفن خودم و یه رمزی که اول اول تو ثبت نام آنلاین توی مفید انتخاب کرده بودم و ...

برا من اونم که میزنم درس نمیشه اصلا کاربر مهمانم نمیاد

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
سلام برو یه کارگزاری دیگه، فارابی خوبه منم میخوام برم فارابی، آگاه  و مفید این چند وقت گل کاشتن ...

دقیقا ! من رو حساب این که رتبه یک کارگزاری رو داره رفتم ولی گویا آگاه و مفید مشکل دارن البته از فارابی هم میگفتن بعضیا ولی مشکلات کمتری رو دیدم گزارش کنن مرسی به هر حال 

بالاخره یه چیزی میشه... 
برا من اونم که میزنم درس نمیشه اصلا کاربر مهمانم نمیاد

خب عزیزم از اول ثبت نام کن شاید اصلا ثبت نام نشده درست یا ببین فراموشی رمز عبور داره ایمیل یا پیامک کنه 

بالاخره یه چیزی میشه... 
من هم آگاهم هم مفید هم اقتصاد بیدار  فقط آگاه یکم طول کشید چون اولی بود بقیش یه روزه فعال شدن ا ...

نمی‌دونم مشکلش کجا است مراحلش رو کامل و دقیق رفتم فقط باید یه پیامک بیاد که مجدد تایید نهایی کنه مفید ولی نداده 

بالاخره یه چیزی میشه... 

عزیزم زنگ بزن پشتیبانی

زیادی طول کشیده

منم مفیدم، ۸ روز از احراز هویتم که گذشت زنگ زدم پشتیبانی گفت سیستم خطا داده، دوباره برام رفعش کرد، ۲ روز بعد کد و پسوورد اومد

کاش یه بار دیگه به دنیا میومدم
خب عزیزم از اول ثبت نام کن شاید اصلا ثبت نام نشده درست یا ببین فراموشی رمز عبور داره ایمیل یا پیامک ...

نه درسه چون پیام داد احراز هویت شما تایید شده  

اره میزنم فراموشی الان

عزیزم زنگ بزن پشتیبانی زیادی طول کشیده منم مفیدم، ۸ روز از احراز هویتم که گذشت زنگ زدم پشتیبانی گف ...

عزیزم با شماره پشتیبانی که تو سایت مفید نوشته تماس بگیرم ؟ 

بالاخره یه چیزی میشه... 
2790
2778
2791
2779
2792