دوستان من سوم تیر ثبت نام آنلاین سجام و کارگزاری مفید رو انجام دادم و برای احراز هویت هر کدام هم به دفتر پیشخوان دولت رفتم و کلا یه است ام اس از سجام اومد که کد معاملاتیم رو فرستاده بود ولی از کارگزاری مفید فقط اس ام اس اومد که احراز هویت با موفقیت بوده و کد بورسی تا ۵ روز کاری ارسال میشه. اما هیچ پیامکی نیومد و توی حساب کارگزاری که میرم میزنه کاربر مهمان. میخواستم بدونم راهکار پیشنهادیتون چیه ؟ آیا برای شما همچین مسأله ای بوده و چطور حلش کردین ؟
توی نت هم خیلی گشتم جواب درست و راه حل پیدا نشد ممنونم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
استارتر منم الان مشكل شما رو دارم كد معاملاتي اومد ، وارد ايزي تريدر ميشم ميزنه مهمان چكار كن ...
سلام ببخشید دیر اومدم و امیدوارم تا الان مشکلتون حل شده باشه ببینید به جز کد معاملاتی که همون کد بورسی هست بعد از حدودا ده روز باید یه اس ام اس از کارگزاری بیاد براتون که به رمز عبور و نام کاربری براتون ارسال میشه این رمز عبور و نام کاربری جدا از اونی هست که خودتون انتخاب کرده بودین اگر این است ام اس اومد دیگه یعنی کار تمامه. اگر ده روز گذشت و اس نیومد یا با پشتیبانی کارگزاریتون تماس بگیرید که البته فکر نکنم جواب بدن. و یا این که توی اینترنت یه بخشی داره گزارش مشکلات کارگزاری به اون با ایمیلتون مشکل رو گزارش بدین
[QUOTE=150720294]البته اون زمز جديد براي استفاده از مفيد آنلاين يا هر سامانه خريد و فروش آنلاينه ، تا اون نباشه نميشه ...[/QUOT
یه رمز که خودمون انتخاب کردیم با اون وارد ایزی تریدر میشه ولی یه اس ام اس باید داده باشه که اون رمز مال مفید آنلاین هست تا اون رمز رو نده به عنوان کاربر مهمان هستید ولی ظاهراً شما میگین سفارش گرفتید پس حله گویا