2777
2789
عنوان

کیا رژیمن؟

148 بازدید | 28 پست

بیاید با هم بگید چی خوردید صبح تا حالا ناهار چیکار کردی؟ ورزش میکنید؟

خودم صبح یه کف دست نان سنگک و کمی پنیر و دو تیکه برش کوچیک خربزه یه قهوه سبز چهار تا دونه زردالو ناهارم یه تیکه سینه مرغ و سالاد با لیمو عصرم برم یه مسیر خلوت پیاده روی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

صبح يك قاشق كره ي بادام زميني يك عدد موز يك ليوان تخم شربتي و ليمو خوردم

ظهر يك ورق گوشت چرخ شده سرخ شده بدون روغن فلفل دلمه اي خيار  كدو و نعنا باسياه دانه و دانه ي كينووا

فقط طلاق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبحانه خوردم

ناهارخونه مامانم بودم آش رشته داشت دوتاملاقه خوردم😫😫لعنت ب رژیم 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من صب یه لیوان شیر ناهار ابگوشن با نصف لواش

من فردا میخوام ابگوشت بپزم بخ درخواست همسرم ولی نمیدونم خووم چیکار کنم اخه رژیمی نیست

صبحانه خوردم ناهارخونه مامانم بودم آش رشته داشت دوتاملاقه خوردم😫😫لعنت ب رژیم 

من در مقابل اش تسلیم میشم کاش کسی نپزه برام 

من 

کالری شماری میکنم 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
من در مقابل اش تسلیم میشم کاش کسی نپزه برام 

منم😔😔مامانم هی اصرار کرد یه ظرف ببر گفتم نه....

اگه میاوردم همه رو یجا میخوردم😀😀

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
والا من ظهر بلند شدم یکم سیب خوردم ویکم گیلاس هنوزم ناهار نخوردم شب هاهم مریم پیاده روی ولی نمیدونم ...

باید قبل ۱۰ بیدار بشید شب ها هم قبل ۱۲ بخوابید تا متابولیسم بدنتون بهم نریزه