2777
2789
عنوان

میخوام این تاپیکو پر بازدید کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8086 بازدید | 1066 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میفرستم

خداجون عاشقتمممممم😍😍😍💛

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

شرایط خرید ملک در دبی (اقامت دو ساله)

• ارزش ملک خریداری شده باید حداقل یک میلیون درهم می‌باشد.
  • املاکی که دارای چند مالک است، سهم هر سهامدار باید حداقل یک میلیون درهم باشد.
  • ملک مورد نظر نباید در رهن یا وثیقه باشد.

هزینه ویزای اقامت موقت دبی با damac

هزینه جهت اخذ ویزای موقت دبی، 1100 درهم است و هزینه ای که باید به وزارت خارجه پرداخت شود 400 درهم است.

تایید بانک جهت سرمایه گذاری 2000 درهم است.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای خرید ملک دبی  با داماک گروپ

1. سند ملک
  2. گواهینامه خرید و فروش که باید از بنگاه املاک دبی اخذ شود
  3. تصویر پاسپورت
  4. 6 قطعه عکس مخصوص ویزای دبی

مطالب مشابه:

پاسپورت      دریافت ویزای دبی    قوانین ویزای امارات     damac 

اقامت خانوادگی شما در دبی با داماک

انتقال سند با پیش پرداخت و اقساط  بدون بهره با داماک

@ملیسا_ملیسا    

استارتر عزیزممنون ازتاپیک خوبت .🙏ولی خواهری صفحه هارواینجوری پرنکن مااذیت میشیم ادم کلافه میشه میخوام که همه صفحه هات روبخونم وبرای بچه ها دعا کنم وصلوات بفرستم ولایک اشون کنم ولی اعصابم خردمیشه باید ازبالا تاپایین صفحه رو اینجوری بیایین پایین  چندصفحه رو اصلا بیخیال شدم انقدراذیت شدم.خواهری اگرمیخواهی بچهدهابیان که هرکس روزیش باشه میاد برای صلوات ها اینجوری نکن . ببخشید که اظهارنظر کردم.

یکی برای آرزوی قشنگت     یکی هم برای خوشبختی و سلامتی خودت و خانوادت فرستادم   &nbs ...

فداتشم منم🌷

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹