2777
2789
عنوان

میخوام این تاپیکو پر بازدید کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8086 بازدید | 1066 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمها 

لطفا برام دعاکنید

گره از کارم بازبشه

خدابهم صبربده بتونم تهمتی که بهم زدن رو تحمل کنم 

لطفا بادلهای پاکتون برام صلوات بفرستید😔😔

خیلی دلم شکسته

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
100 تا میفرستم   ارزوم اینه ک هرکی هر ارزویی داره بهش برسه🌷

یکی برای آرزوی قشنگت  

یکی هم برای خوشبختی و سلامتی خودت و خانوادت فرستادم   

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه هاواسه شادی روح بابام صلوات میفرستین بایه بیماری سخت وخیلی دردکشیده ومظلومانه الان ۹ ماهه رفته خیلی دلتنگم وقرارندارم دعام کنید😢😢😢

عزیزان میشه لطف کنیدواسه شادی روح بابام وحال دلم یه صلوات برام بفرستین🌷🌷🌷🌷🌹🌹

مشکل من باعثش خودمم..هیچ جوره حل نمیشه

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

رایگان پول در بیار / اگه اینترنت خانگی و کامپوتر داری میتونی رایگان ارز دیجیتال استخراج کنی / به جای ریال .دلار در بیار/در ضمن برنامه کاملا رایگانه واقعا راسته منم اول باورم نشد این فرصتو از دست نده من خودمم اتفاقی باهاش آشنا شدم

https://cryptotabbrowser.com/14598598

بزنین رو لینک بالا سایت که باز شد برنامه رو دانلود کنید و نصب کنید

بعد گزینه آف رو آن کنین شروع میکنه به در آوردن ارز دیجیتال که تو اکثر صرافی ها خرید و فروش میشه
اطلاعت بیشتر خواستی بیا این ادرس تلگرام https://t.me/parimah72