2777
2789
عنوان

دارم میمیرم از بی فکری شوهرم

453 بازدید | 30 پست

شوهرم فامیلیش خیلی طولانی بود قرار شد بره عوض کنه ده تا فامیلی جا داشت بزاره که ترکیبی از فامیلی خودش بود و پسوند و پیشوند.یازدهمی انقدر مسخره بود که الکی نوشته بود و من همش مسخره میکردم که فک کن با این موافقت کنن. حالا امروز که رفته یازدهمی رو گفتن میتونی بزاری چون تو حوزه شما نیست.اینم بدون هیچ مشورتی با من گفته باشه.ثبت شده.من دارم سکته میکنم حامله هستم فامیلی بچم اون بخواد بشه.قبلیش خیلی بهتره.حالا هم ثبت شده رفته.خانما کسی تاحالا دوبار عوض کرده خانوادگیشو؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخ یادش بخیر کلاس جهارم یه دختری بود اسم ور فامیلیش باهم دو خط کامل میگرفت...حالا فامیلیشو چی گذاشته؟

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

حالا چی گذاشته شاید فقط از نظر شما خوب نباشه

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...
بابا چیکار به فامیلی بنده خدا داری😒

خداوکیلی بعضی فامیلی ها ضایع ان...مامانم تو تامین اجتماعی کار میکنه یه بنده خدایی اسمش....پنیری بود😂

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃