شوهرم فامیلیش خیلی طولانی بود قرار شد بره عوض کنه ده تا فامیلی جا داشت بزاره که ترکیبی از فامیلی خودش بود و پسوند و پیشوند.یازدهمی انقدر مسخره بود که الکی نوشته بود و من همش مسخره میکردم که فک کن با این موافقت کنن. حالا امروز که رفته یازدهمی رو گفتن میتونی بزاری چون تو حوزه شما نیست.اینم بدون هیچ مشورتی با من گفته باشه.ثبت شده.من دارم سکته میکنم حامله هستم فامیلی بچم اون بخواد بشه.قبلیش خیلی بهتره.حالا هم ثبت شده رفته.خانما کسی تاحالا دوبار عوض کرده خانوادگیشو؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
زشت ک نیست.ولی اخه چجوری دلش اومده فامیلی خودشو عوض کنه😐😐😐ینی کلا خانواده شما بعدا جدا میشن از بق ...
ببین فامیلیش ۵بخشی بود یعنی میشد یه خط.یه کلمه قومیت از تو نام خانوادگیش دراورده با پسوند تبار. بقیه هم خیلی میخواستن عوض کنن ولی سختگیری زیاد میشد و کسی حوصلش نمیشد.حالا این رفت دسته گلشو به آب داد