2777
2789
عنوان

دارم میمیرم از بی فکری شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 30 پست
حالا چی گذاشته شاید فقط از نظر شما خوب نباشه

اسم یه قومیتی با پسوند تبار. میترسم تو سرچش بیاد ازبس کمه این فامیلی مسخرش

فک کن مثلا لر تبار ،ترک تبار،بلوچ تبار.دوستان به قومیت ها اصلا قصد توهین ندارم فقط میخوام بگم واسه فامیلی کلمه تبار خیلی زشته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا اینم شد دغدغه

خب اره خیلی چیز بی اهمیتی نیست

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
اسم یه قومیتی با پسوند تبار. میترسم تو سرچش بیاد ازبس کمه این فامیلی مسخرش فک کن مثلا لر تبار ،ترک ...

زشت ک نیست.ولی اخه چجوری دلش اومده فامیلی خودشو عوض کنه😐😐😐ینی کلا خانواده شما بعدا جدا میشن از بقیه فامیلاتون.

میترسم هی بگم خدایاا شکرت خدا بزنه پس کلم بگه کم تیکه بنداز..😑
زشت ک نیست.ولی اخه چجوری دلش اومده فامیلی خودشو عوض کنه😐😐😐ینی کلا خانواده شما بعدا جدا میشن از بق ...

ببین فامیلیش ۵بخشی بود یعنی میشد یه خط.یه کلمه قومیت از تو نام خانوادگیش دراورده با پسوند تبار. بقیه هم خیلی میخواستن عوض کنن ولی سختگیری زیاد میشد و کسی حوصلش نمیشد.حالا این رفت دسته گلشو به آب داد

وقتی تو لیست پیشنهادی بود باید حذف میکردی چون به هر حال احتمال داشت قبول بشه، حالا دیگه گذشته بی تفا ...

همون روز هم خودش سرخود رفت .الکی اضافی اینو نوشته بود.خودش دید چقد مسخره کردم این فامیلیه رو گفتم زشته .خودشم بدش میومد ولی انگار لج کردا رفت عوض کرد

همون روز هم خودش سرخود رفت .الکی اضافی اینو نوشته بود.خودش دید چقد مسخره کردم این فامیلیه رو گفتم زش ...

به نظرم با یه آدم باتجربه از ثبت احوال مشورت کن ببین قابل تغییر یا برگشت به اولی هست یا نه، شما که حساسی میتونی فامیل بچه فامیل خودت بذاری

ببین فامیلیش ۵بخشی بود یعنی میشد یه خط.یه کلمه قومیت از تو نام خانوادگیش دراورده با پسوند تبار. بقیه ...

تبار توی فامیلی اصلا زشت نیستا اگه فکرمیکنید بقیه فامیلی بچه تونو مسخره میکنن اصلا اینطور نیست شماخیلی حساسی

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘