2777
2789
عنوان

خانومایی ک بچه دارین یه لحظه+عکس

327 بازدید | 39 پست

من در حال خرید سیسمونی و چیدن اتاق دخترمم که شهریور ان شالله دنیا میاد😍😍😍یه چیزی الان دیدم اسمش خیمه بازی بود عکسش هم میذارم اماطرح های خیلی قشنگ تر از این عکس تو ایسنتا هس که توش چراغ واینا بود ..به نظرتون خوبه؟؟ کاربردی داره شما ها خیمه زدین برا اتاقش؟؟ بچه نمیکشه بیوفته رو سرش؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

برا سن بالاتر خوبه مثلا۱۰

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر قشنگععع😍😍 دلم بچه میخواااد😭

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

خیلی خوبه.داداش من برا بچش خرید.البته هشت ماهش ک شد براش خرید.همش میره اون تو میشینه.خیلی خوشش میاد.البته شاید بچه ها باهم فرق داشته باشن.ولی ما خودمونم کوچولو بودیم با پشتی و چادر برا خودمون درست میکردیم.کلا حس خوبیه.این جدیدام ک خیلی شیکن

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
یه عکس از اتاق بچتم میگیری😁💞

عزیزم فعلا در حال انجام کاراشیم دیواراش مونده مثلا با این اوضاع کرونا تو شهرمون جرات نداریم کسی بیاره رنگ و کاغذ کنه اما درس بشه حتما برا پرنسسم تاپیکم میزنم ...دیشب هم باباش براش 4تا کش مو خریده از این کوچیکا من خودم خوشم اومده تو فکرم بدوزدم ازش 😂

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خب برا بزرگترا اره ولی بچه میخواد بره اون تو😛😂

یعنی خوبه توش بازی میکنه؟

عزیزم فعلا در حال انجام کاراشیم دیواراش مونده مثلا با این اوضاع کرونا تو شهرمون جرات نداریم کسی بیار ...

الهی💞⁦❤️⁩

خب خوشگلا میخواستم بگم که من و دیگه یادتون بمونه من پاندای مهربونی هست⁦❤️⁩😁 اما از درون کونگ فوکاری بیش نیستم🙄😁
عزیزم فعلا در حال انجام کاراشیم دیواراش مونده مثلا با این اوضاع کرونا تو شهرمون جرات نداریم کسی بیار ...

اخی نازی😊😊😊

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
خیلی خوبه.داداش من برا بچش خرید.البته هشت ماهش ک شد براش خرید.همش میره اون تو میشینه.خیلی خوشش میاد. ...

اره منم با پشتی برا خودم خونه مسیاختم ... دیگه شوهرم میگه اگر دوست داری چیزی بخری همین اولش بخر 

مبارکه اسی برا منم شهریور بدنیا میاد ولی هنوز هیچی نگرفتم 😔

منم دارم کم کم میخرم که بهم فشار نیاد البته تو شهرمون خیلی گرون بود همش اینور اون ور پیج های اینستا گشتم باقیمت مناسب بخرم

اره منم با پشتی برا خودم خونه مسیاختم ... دیگه شوهرم میگه اگر دوست داری چیزی بخری همین اولش بخر  ...

اره. همین الان بخر اتاقش خوشگل بشه😘