2777
2789
عنوان

خانومایی ک بچه دارین یه لحظه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 39 پست
مرسی😍

اینا دوختنی نیگا چه گرون هم داره میگه اگر یه ذره خیاطی بلدی که الگوش از نت بردار اسونه دوختش اگرمثل من صفری که دیگه باید بخری ..من از این ایرانیا گرفتم 220تومن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا دوختنی نیگا چه گرون هم داره میگه اگر یه ذره خیاطی بلدی که الگوش از نت بردار اسونه دوختش اگرمثل ...

خب نیست ک بخرم..این شماره داده ولی الکیه زنگ میزنی خاموشه..هر کانالی میرم مث این ست نیست..یا فقط تشکه یا قنداق....میشه عکس مال شما رو ببینم

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
خب نیست ک بخرم..این شماره داده ولی الکیه زنگ میزنی خاموشه..هر کانالی میرم مث این ست نیست..یا فقط تشک ...

مال من توی تاپیکام هس از این اماده هس ..بزن اون پیج سیسمونی پیژن برات میاره یا نی نی سیتی . ستش هم مثل این نیس،.خوب این کیفش اصلا به کار نمیاد باید یه دونه دیگه هم بخری..ولی تو اینستا دیدم از اینا یه پیام تو خصوصی بده کاربریت یادم باشه برا پیج اینا رو میدم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مال من توی تاپیکام هس از این اماده هس ..بزن اون پیج سیسمونی پیژن برات میاره یا نی نی سیتی . ستش هم م ...

حالا کیفش نباشه ولی دوس دارم بقیه اش باشه تو کانالا هست ولی شل و وله مث این با کیفیت نیس...تو دیجی کالا هم یا ستش با هم نیست...مرسی عزیزم

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆

[QUOTE=145024433]حالا کیفش نباشه ولی دوس دارم بقیه اش باشه تو کانالا هست ولی شل و وله مث این با کیفیت نیس...تو دیجی ک ...[/QUOTEhttps://www.instagram.com/goodbabys_bnd/

حالا کیفش نباشه ولی دوس دارم بقیه اش باشه تو کانالا هست ولی شل و وله مث این با کیفیت نیس...تو دیجی ک ...

https://www.instagram.com/helooookitty/

[QUOTE=145024433]حالا کیفش نباشه ولی دوس دارم بقیه اش باشه تو کانالا هست ولی شل و وله مث این با کیفی ...

اینا معتبره دیگه...سفارش بدم میرسه دستم😶؟

اینا معتبره دیگه...سفارش بدم میرسه دستم😶؟

نمیدونم من ازشون نخریدم اینا رو داشتم اون کیتی رو میدونم معتبره 

2790
2778
2791
2779
2792