من در حال خرید سیسمونی و چیدن اتاق دخترمم که شهریور ان شالله دنیا میاد😍😍😍یه چیزی الان دیدم اسمش خیمه بازی بود عکسش هم میذارم اماطرح های خیلی قشنگ تر از این عکس تو ایسنتا هس که توش چراغ واینا بود ..به نظرتون خوبه؟؟ کاربردی داره شما ها خیمه زدین برا اتاقش؟؟ بچه نمیکشه بیوفته رو سرش؟
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
اینا دوختنی نیگا چه گرون هم داره میگه اگر یه ذره خیاطی بلدی که الگوش از نت بردار اسونه دوختش اگرمثل من صفری که دیگه باید بخری ..من از این ایرانیا گرفتم 220تومن
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
خب نیست ک بخرم..این شماره داده ولی الکیه زنگ میزنی خاموشه..هر کانالی میرم مث این ست نیست..یا فقط تشک ...
مال من توی تاپیکام هس از این اماده هس ..بزن اون پیج سیسمونی پیژن برات میاره یا نی نی سیتی . ستش هم مثل این نیس،.خوب این کیفش اصلا به کار نمیاد باید یه دونه دیگه هم بخری..ولی تو اینستا دیدم از اینا یه پیام تو خصوصی بده کاربریت یادم باشه برا پیج اینا رو میدم
[QUOTE=145024433]حالا کیفش نباشه ولی دوس دارم بقیه اش باشه تو کانالا هست ولی شل و وله مث این با کیفیت نیس...تو دیجی ک ...[/QUOTEhttps://www.instagram.com/goodbabys_bnd/