2777
2789
میشه... ینی خیلی حساسه ؟ چی کارا میکنه مگه

کار خاصی نمیکنه مثلا فقد اطراف خونه رو اجازه میده وسط شهراجازه نمیده تنها با تاکسی مترو اجازه نمیده فقدتاکسی بانوان

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
میترسم بگن دیوونم

نه عزیزم میدونی چند درصد از مردم دچار وسواسن؟مگر شما وقتی سرما میخوری یا دل درد میگیری یا مسموم میشی میترسی بری پیش دکتر بگن وای فلانی مریضه؟خب ذهن هم مثل جسمه گاهی ناخوش احوال میشه و بهترین راهش مراجعه ب دکتر مخصوصه این کاره.همون طور که ممکنه فردی مدت زمان زیادی سرفه کنه و بهش اهمیت نده و دکتر نره بعد از چندوقت تبدیل بشه به مثلا سرطان ریه مشکلاتی که برای ذهن و روان هم اگر همون اول جلوش گرفته بشه درمانش راحت تره تا بذاری کهنه بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید پوششت رو نمیپسنده.اگر تیپت پوشیده باشه هم همینو میگه؟

من چادریم ولی ن سفت سخت بیرون ک حتما میگ چادر بپوش درکل از اول چادری بودم داداشش اینجوری بود بعداز شش سال الان زنش تنهایی میره میاد اونم خیلی کم ولی من همین سال اول دارم کم میارم توی دوران نامزدی این یه مورد امتحان نکرده بودم

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
خیلی عذاب میکشم می ریزم تو خودم

عزیزم وقتی خیلی راحت میشه مشکلت رو حل کنی چرا عذاب بکشی؟مطمئن باش توسط اون فرد روانشناس هیچ قضاوتی نمیشی چون وسواس عادی ترین مشکله و حتی از درمان هرچیزی ممکنه براش راحت تر باشه دوم اینکه اگر نگ ان قضاوت مردمی نیازی نیست ب کسی بگی فکر کن دندون درد داری بری دکتر و،نجاتت بده بهتره یا دردشو بریزی تو خودت و تحمل کنی؟

از دوس داشتن زیاده شاید

دوس داشتن ک اره خیلی ادعا میکنه ولی دوس داشتنی ک باعث اذییت شدن باشه دل ادمو میزنه من ب جدایی هم فکر کردم خیلی دوسش دارم وهمه موارداش خوبه از همه نظر این مورد نمیتونم تا اخر عمر تحمل کنم

عزیزم وقتی خیلی راحت میشه مشکلت رو حل کنی چرا عذاب بکشی؟مطمئن باش توسط اون فرد روانشناس هیچ قضاوتی ن ...

بعضی موقع ها ی کارایی میکنم همه تعجب میکنن ب عقلم شک میکنن

من چادریم ولی ن سفت سخت بیرون ک حتما میگ چادر بپوش درکل از اول چادری بودم داداشش اینجوری بود بعداز ش ...

شاید زیادی غیرتیه اما بشین منطقی باهاش حرف بزن بگو.من پوشمن جوری نیست ک کسی ب خودش اجازه بده ب من چیزی بگه و منم ب کسی رو نمیدونم ک جرئت کنخ تیکه بندازه باخاش صحبت کن و اگر نشد از خانوادت کمک لگیر یا خانواده خودش و یا روان شناس.ببین از کی حرف شنوی داره

من حرفاتون رو خوندم

من گاهی  این افکار رو دارم 

واقعا منم قبول دارم بی منطقه ولی اگ تو اون لحظه اون کار و انجام  ندم  فک میکنم اتفاق خیلی بدی  میفته انقد میترسم ک انجامش میدم 

اسمش میشه وسواس فکری؟ 

اخه من فک نمیکردم یه مشکل روحی باشه ؟

من سعی میکنم خودمو خیلی مشغول  کنم 

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !
شاید زیادی غیرتیه اما بشین منطقی باهاش حرف بزن بگو.من پوشمن جوری نیست ک کسی ب خودش اجازه بده ب من چی ...

همه وقتی چیزی میخوان بهش بگن ب من میگن چون ب حرف منه من همینایی ک شما گفتی رو توضیح دادم ک اجازه داد باشگاه برم اطراف خونه برم خرید کنم اینا ولی راه دور نشد مجابش کنم بازم خیلی خیلی ممنون ک باحوصله جوابمو دادین❤❤❤❤💞💞