2777
2789
تحمل کن شاید درس شد مشاورم برو

از همه نظر خوبه فقداین یه مورد خیلی سخته براش ک با جنس مخالف ارتباط داشته باشم منظورم ب فروشنده راننده تاکسی یا این موارد وگرنه مطمئنم از من شکی نداره خودش خوب میدونه من تا قبل از خودش حتی با یه نفرم نبودم

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ک میدونم وسواس دارم

خب  راه حلت چیه میتونیم کاری بکنیم بهتر بشی؟ 

من گاهی اینحوری میشم 

خیلی کلافه کننده است ولی سعی میکنم خودمو سرگرم کنم یادم بره

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !
همین کارایی ک گفتم مثلن میگم باید ازکنار اون ماشین بریم ولی دلیلش نمیگم بی منطق

یه چیزی بپرسم.صدایی میشنوی که بهت بگه این کارو بکن؟مثلا فکر کنی یه نفر داره بهت میگه؟یا فکر خودته؟

ن خداروشکر ...

خب پس همون وسواسه نگران نباش گلی لا چند جلسه مشاوره حله اصلا فعلا پیش روان پزشک نرو و قرص و دارو استفاده نکن فقط برو پیش روانشناس.به احتمال زیاد با مشاوره و چندتا تمرین حل میشه فقط خواهشا جای معتبر برو مثلا مرکز مشاوره دانشگاه شهر خودتون

ن خداروشکر ...

من قبلا دقیقا همینجورری بودم؛ یه مدت با خودم لج کردم که هرکاری میخوام انجام بدم برعکسشو بکنم؛ اینم یه جور وسواس بوداا؛ یعنی از ذهنم میگذشت که اگه مثلا به برعکسشو نکنم یه اتفاقی میافته ؛ خودزنی داشتم 😁

کم کم از سرم افتاد؛ به نظرم از بیکاریه؛ مشغلم که زیاد شد خود به خود رفع شد

یه جوری زندگی کن،که خدا عاشقت بشه ...
من قبلا دقیقا همینجورری بودم؛ یه مدت با خودم لج کردم که هرکاری میخوام انجام بدم برعکسشو بکنم؛ اینم ی ...

آره منم بعضی وقتا خیلی بیکار میشم روانشناس رفتی ؟