2777
2789
خب رو شما حساسه

خب اخه تاکی دارم اذییت میشم واقعا همش فک میکنه بقیه نظر بدی بهم دارن 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اینجوریم مثلن ... این مطلبو ننویس ی اتفاق برا خودت می افته از اون ور خیابون بپر وگرنه فلانی ی چ ...

ببین عزیرم وسواس فکری به تنهایی وجود نداره اگر فکر به تنهایی باشه به اختلالات دیگه ربط پیدا میکنه مثلا ممکنه اضطراب فراگیر باشه اما اگر فکری ک میکنه عمل خاصی کنارش باشه بهش میگن وسواس فکری عملی که فکری میاد سراغت برای از بین رفتن اون فکر کاری انجام میدی نثل شستن دست ،شمردن عدد،راه رفتن روی خطوط خاص و و و اما بازم به ارامش نمیرسی و،دوباره و دوباره اون کارو انجام میدی

ببین عزیرم وسواس فکری به تنهایی وجود نداره اگر فکر به تنهایی باشه به اختلالات دیگه ربط پیدا میکنه مث ...

عزیزم مثلن من همین راه رفتن روی خطوط خاص رو دارم هی میگم از اون ور برم اتفاق بدی میوفته 

همسرم اجازه نمیده ازش دورشم تنها برم بیرون همش میگ اگ اتفاقی پیش بیاد چی اگ کسی چیزی بگه چی

خب ای ممکنه وسواس باشه ممکنه اضطراب فراگیر باشه و اگر بخاطر،شکاک بودنشه ممکنه پارانویا باشه

عزیزم مثلن من همین راه رفتن روی خطوط خاص رو دارم هی میگم از اون ور برم اتفاق بدی میوفته 

ببین عزیزم راهش مراجعه به روانشنلس هست تمریناتی بهت میده ک درست،میشه پیش روانشناس خوب و درست و باواد برو فششنگ روی هم فکرت هم رفتارت کار،میکنه

خب ای ممکنه وسواس باشه ممکنه اضطراب فراگیر باشه و اگر بخاطر،شکاک بودنشه ممکنه پارانویا باشه

مطمئنم ب من شک نداره  ولی دائم میگ من نمیتونم تنهات بزارم چون همجنسای خودموخوب میشناسم

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
شده مثلا توخیابون که دارید راه میرید با کسی درگیر بشه ک مثلا ب تو نگاه میکرده؟

نه درگیر نمیشه ولی احساس بدی داره من بهش میگم فوقش یه تیکه بندازم مگ چی میشه اما اون منطق نداره میگ چطور چیزی نیس دوس ندارم کسی چیزی بگه یانگاه بدی بکنه