2777
2789
عنوان

بچه هاتوروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 67 پست
الهی امین،الهی امین..خداکنه برگرده ،خدا کنه مشکل شما و مشکل منم حل بشه...اخهچقدر ما دخترا ضعیفیم و د ...

امیوبخدا فدات شم ممنون..انشالا تمام گره ها اززندگی عزیزان بازبشه و منم همینطور ب خواسته دلم برسم

تایپیک دختر گرانبها رو دیده باشی میبینی چطور ارزش خودشو حفظ کرده بود و جریان خوبی ک داشتن در نهایت م ...

مرسی فدات شم ازدعاهای خوبت امیدوارم هیچوقت توزندگیت غم نبینی 

دلت شاد و لبت خندون باشه گلم

ممنون سپاسگزارم ازت انشالا خدا نگاه ب دلم بندازه و بهترینارو نصیبم کنه فدای وجودت انشالا خودتم خوشبخت ترین باشی 

شب ب کامت عزیزم

حتمادعام کن حتماحتما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی فدات شم ازدعاهای خوبت امیدوارم هیچوقت توزندگیت غم نبینی  دلت شاد و لبت خندون باشه گلم مم ...

خواهش می کنم 

خیلی سخته 

ولی شدنیه طاقت بیار و فقط دعا کن 

خودتو مشغول کن 

معلومه دختر قوی هستی با احساسات پاک تا الان کنترلش کردی 

احسنت ک برای موندن باج ندادی از غرورت از عزتت از نفس و جسمت چون گاهی وقتا حیله پسراس برای موندن 

بهت تبریک میگم که آبروی خودتو حفظ کردی 

هرکی لیاقت و منتتو داره میاد همسر آیندت میشه ک ی عمر دوست داشته باشه 

خواهش می کنم ممنونم 

خوشبخت و شاد باشی همیشه یا علی

خواهش می کنم  خیلی سخته  ولی شدنیه طاقت بیار و فقط دعا کن  خودتو مشغول کن  م ...

فدات بشم من چن ساله ک تو نی نی سایتم اولین کاربری هستی ک ایتقد دوستت دارم فدای مهربونیت دلکم...یاحق التماس دعا

فقط من شنیدم اگه خواب کسیو ک دوسش داری دوست داره ببینی ینی طرف دلش براش تنگ شده ینی ی چیز ثابت شدس فقط اینم تو قضیه عشق عاشقی ولی خب دیدن عروسی در خواب تعبیر خوبی نداره گلم میتونی سرچ بزنی

فقط من شنیدم اگه خواب کسیو ک دوسش داری دوست داره ببینی ینی طرف دلش براش تنگ شده ینی ی چیز ثابت شدس ف ...

ببین اخراعروسی بود مثلابزن بکوب و شادی ندیدم فقط داشتیم پامیشدیم بیایم خونه

یاخدابرگرده دلم اصلا طاقت نداره خودم کنترل کردم ک اصلا نرم سراغش تاخودش نیاد

اگه بری خیلی بهتره هیچوقت تو دوست داشتن ب غرور اهمیت نده ک از دستش میدی هرچی از هم دور باشین بدون تو بودن براش عادی میشه

اگه بری خیلی بهتره هیچوقت تو دوست داشتن ب غرور اهمیت نده ک از دستش میدی هرچی از هم دور باشین بدون تو ...

اخه ما جداشدیم برم سراغش ک چی بگم مثلا چرااون پاپیش نمیزاره چرا چرا نمیخام غرورم خوردبشه ن اصلا ولی ی استوری میزارم ک بفهمه دلتنگشم منم یاهنوز دوسش دارم امانمیرم سراغش چ متنی بنویسم بهتره ک بفهمه

اخه ما جداشدیم برم سراغش ک چی بگم مثلا چرااون پاپیش نمیزاره چرا چرا نمیخام غرورم خوردبشه ن اصلا ولی ...

خو اشکالی نداره ک برو سراغش چیزی نمیشه ک 

این چیزا فایده ای نداره اگ ادم مغروری باشه تو هرچیم بزاری اون استوریت ریپلای نمیکنه دخترا بدبختن نمیتونن فراموش کنن عذاب میکشن ولی مطمئن باش واس اون از هر لحاظ راحته ها