2777
2789
عنوان

بچه هاتوروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 67 پست
سراینکه ی هفته مونده بود بیادخواستگاری یهو سرد شد گفت میخام برم خارج ازکشور..اماهنوز مثلااستوری هرکد ...

ینی یهو گفت میخوام برم خارج ؟ پس چرا نرفته ؟ شاید کلا قصد خواستگاری نداشته خواسته بپیچونه 

اگ ولت کرده از الان میخوای با التماس و اصرار تازه برگرده و ...ازدواج چجوری میخوای نگهش داری بخاطر ای ...

ن اصلا منتش نکشیدم بمون نرو توروخدامیمیرم فلان بهمان اصلا ی کلمه گفتم هرجورراحتی خوشبخت بشی امادرونم اتیش بود تا ب الان ی پیامش ندادم هیچ نگفتم منتظرم برگرده خودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی یهو گفت میخوام برم خارج ؟ پس چرا نرفته ؟ شاید کلا قصد خواستگاری نداشته خواسته بپیچونه 

اگ قصدش نداشت چراخواهراش زن داداشاش اومدن منودیدن باهاشون درارتباطم..ازقرار برج ۶میخادبره ک خداخدامه نره برج ۶بیادخواستگاریم...اصلاناامیدنیستم ته دلم ی امیدی هست نسبت بهش

اگ قصدش نداشت چراخواهراش زن داداشاش اومدن منودیدن باهاشون درارتباطم..ازقرار برج ۶میخادبره ک خداخدامه ...

ینی خیلی راحت برا خارج رفتن تو رو گذاشت کنار ؟ از قبل نمیدونست قراره بره خارج که برنامه خواستگاریش رو جفت و جور کنه ؟ 

ینی خیلی راحت برا خارج رفتن تو رو گذاشت کنار ؟ از قبل نمیدونست قراره بره خارج که برنامه خواستگاریش ر ...

اخه قبلا خواست بره گفت بخاطر تونمیرم اما ی چیزای شد و گفت ی دفه میخام برم بخاطرهمبنه منم باورنمیکنم مطمعنم نمیره برمیگرده هرجور شده

اصلا هم حسم دروغ از اب درنمیاد ..هربار ی چیزی شده ی جورای حس کردم و فهمیدم ک اون اتفاق میفته..امیددا ...

الهی امین،الهی امین..خداکنه برگرده ،خدا کنه مشکل شما و مشکل منم حل بشه...اخهچقدر ما دخترا ضعیفیم و درد داریم خدااا کمکمون کن،خدا ب داد دل شکستمون برس

ن اصلا منتش نکشیدم بمون نرو توروخدامیمیرم فلان بهمان اصلا ی کلمه گفتم هرجورراحتی خوشبخت بشی امادرونم ...

تایپیک دختر گرانبها رو دیده باشی میبینی چطور ارزش خودشو حفظ کرده بود و جریان خوبی ک داشتن در نهایت منجر ب ازدواج ...

جمله خوبی گفتم ازدواجتو بسپار ب خدا 

ان شاءالله خوشبخت بشی 

رابطه فقط دوس داشتن نیست دوست داشته شدن هم هست 

ان شاءالله ی نفر بیاد تو زندگیت ک دو طرفه باشه 

باور کن دنیا ب آخر نرسیده خیلیا این دوره شنارو گذروندن احسنت ک عزت خودتو حفظ کردی 

هیچ چیزی با ارزش تر از غرور دختر نیست 

هرکی میخوادت باید بهاتو بده 

معلومه دختر پاکی هستی ک قصدت ازدواج بوده و هست 

پس دلتو ب خدا بسپار این جگله رو به خدا بگو بگو میخوام خودت برام یه نفرو انتخاب کنی شک نکن بهترینه 

تعریف ما از عشق بده ی هیجانایی هست ک نمیشه اسمشو عشق گذاشت 

مطمئن باش شخصی ک ب اراده خداوند همسرتون بشه خداوند مهرتونو تو دل هم میزاره 

یه دوست داشتن خالص 

ی جودی ک مث ملکه زندگی کنی ان شاءالله 

برات آرزوی خوشبختی می کنم 

شاید چند روز شاید چند ماه یا چند سال دیگ پشیمون بشی بابت غصه های الان

ب خدا توکل کن از خودش فقططط بخواه 

موفق باشی 

شب بخیر.

چشم تموم این مدت باهم حرف نزدین؟

۷ ماه باهم بودیم...ی هفته مونده بود بیادخواستگاری ی مشکلاتی براشون پیش اومد ک درجریانشم و یهوگفت میخام برم خارج و قبول دارم بایدازاول این فکر میکردم و فلان یهوی شد..۵ ماه جداشدیم