2777
2789
عنوان

بچه هاتوروخدا

482 بازدید | 67 پست

بچه های گل خواهشاجواب بدیدمسخره نکنید

یکی خیلی دوس داشتم هنوزم دارم جداشدیم ۵ ۶ ماهه..و تو نت خوندم تو ی پیج اینستا ک اک ۷مرتبه سوره شمس و سوره لیل و ی ایه بخونی ازنتیجه کاری ک مدنظرته میفهمی چی میشه..منمک هنوزدوسش دارم و براازدواج بود دیشب دعاکردم باخداحرف زدم ک خدایا من این سوره هارو میخونم تکلیفم بدونم میاد یا نمیادخواستگاری برمیگرده چی میشه توروخدایی و بزرگیت کمکم کن..بعدخواب دیدم انگارعروسی دعوت بودیم اخراش بود طرفم و داداششم بودن یهوسلام علبک باهامون کردن و بهم گفت دورت بگردم قلبم چجور کمرم خم کردی...این یعنی چی توروخدا باخنده میگفت با سوق خاصی نگام میکرد ..امیدی هست...برمیگرده  توروخدا چکارکنم برگرده و تعبیرخواب چیه😔😔واقعاهنوزدوسش دارم خیلییی

نمیدونم ولی عقلانی جلو برو 

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه یعنی چی عقلانی چکارکنم

یعنی اگه کسی هست شرایطش عالیه ازدواج کن نمون پای کسی که نیست 

ولی بگم من تعبیر خواب بلد نیستم

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده
آخه ما از کجا بدونیم برمیگرده یا نه . بستگی داره سر چی کات کرده باشین . و چقدر تو رو دوست داشته باشه ...

سراینکه ی هفته مونده بود بیادخواستگاری یهو سرد شد گفت میخام برم خارج ازکشور..اماهنوز مثلااستوری هرکدوم میزاریم نگاه میکنیم باخانواده ش کموبیش درارتباطم...تقریبا فامیله

به نظرم چون تو فکرش بودی این خواب رو دیدی

اخه همیشه بفکرشم چن شبه شدید ک پشت هم خوابش میبینم بعداین ایه هارو خوندم ک تکلیفم بدونم توخواب گفت دورت بگردم قلبم چجورکمرموخم کردی

اخه یعنی چی عقلانی چکارکنم

اگ ولت کرده از الان میخوای با التماس و اصرار تازه برگرده و ...ازدواج چجوری میخوای نگهش داری بخاطر این جمله رو گفتم دختر عزت نفس داره حرمت داره از الان خودتو کوچیک نکن اگ به خدا واگذار کردی ک 

از خدا بخواه اونی ک خودش صلاح میدونه و لیاقتتو داره برات انتخاب کنه این دعا قشنگ تره