shr1396 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 5156 عنوان خانما😢😢 80 بازدید | 18 پست برای سلامتی نی نی تو دلیم لطفا دعا کنید امروز تکونش کم بوده خیلی نگرانشم ممنون میشم برام دعا کنید😢😢😭😭 دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍 1399/04/19 | 02:19 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 چرا نگرانی؟یه روز کم تکون میخوره یه روز زیادمن تجربه ندارم😢ولی از خیلی ها شنیدماصلا نگران نباش فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ماماندوپسردستگل عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 4069 ایشالله که سالم به دنیا میاد . اگه ماه های آخر که عادی نگران نباش 💖عاشق خانواده ام هستم💖
shr1396 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 5156 ایشالله که سالم به دنیا میاد . اگه ماه های آخر که عادی نگران نباش ۳۳ هفتمه هفته بعد ۸ ماهم تموم میشه اخه تکوناش تا دیروز خوب بوده امروز کم تکون خورده دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
shr1396 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 5156 چرا نگرانی؟ یه روز کم تکون میخوره یه روز زیاد من تجربه ندارم😢 ولی از خیلی ها شنیدم اصلا نگران ن ... دیشب صاف خوابیدم یکم میترسم بند ناف زبونم لال دور گردنش پیچیده باشه خیلی میترسم اگه چیزیش بشه من زنده نمیمونم ۳۳ هفته تو وجودم بوده😢😢 دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
ماماندوپسردستگل عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 4069 ۳۳ هفتمه هفته بعد ۸ ماهم تموم میشه اخه تکوناش تا دیروز خوب بوده امروز کم تکون خورده شاید سردیت شده . معمولا بری دکتر میگن چیز شیرین بخور به پهلوی چپ بخواب اگه بازم تکون نخورد برو نوار قلب بگیرند 💖عاشق خانواده ام هستم💖
shr1396 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 5156 شاید سردیت شده . معمولا بری دکتر میگن چیز شیرین بخور به پهلوی چپ بخواب اگه بازم تکون نخورد برو نوار ... انگار خودشو جمع میکنه دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
ماماندوپسردستگل عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 4069 انگار خودشو جمع میکنه چیز شیرین و گرم بخور چای نبات و موز و خرما و .....بخور به پهلوی چپ بخواب خوب میشه . اگه خوب نشد برو دکتر نوار قلب بگیرن الان جاش تنگ تکون هاش کمتر میشه 💖عاشق خانواده ام هستم💖
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 دیشب صاف خوابیدم یکم میترسم بند ناف زبونم لال دور گردنش پیچیده باشه خیلی میترسم اگه چیزیش بشه من زند ... وا عزیزم.یعنی هرخانم حامله ای صاف بخوابه بند ناف دور گردن بچه می پیچه😄پاشو دختر به جای این فکرها یکم خودتو تقویت کن بهت قول میدم فردا اینقدر تکون بخوره خودت عصبی بشی😁 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
shr1396 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 5156 وا عزیزم. یعنی هرخانم حامله ای صاف بخوابه بند ناف دور گردن بچه می پیچه😄 پاشو دختر به جای این فکره ... به من ک اینجوری گفتن بازم نمیدونم برام دعا کن حاظرم انقد تکون بخوره تا عصبی بشم ولی فقط تکون بخوره دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
shr1396 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 5156 چیز شیرین و گرم بخور چای نبات و موز و خرما و .....بخور به پهلوی چپ بخواب خوب میشه . اگه خوب نشد برو ... تازه انگار یه حالتی شبیه سر خوردن داشت انگار تو شکمم سر میخوره یکم خودشو جنع کرد بازم اروم شد دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 به من ک اینجوری گفتن بازم نمیدونم برام دعا کن حاظرم انقد تکون بخوره تا عصبی بشم ولی فقط تکون بخوره تکون میخوره نگران نباشمطمئن باش هرخانم حامله ای حتی تو خواب هم صاف خوابیدهنگران نباش فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ماماندوپسردستگل عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 4069 تازه انگار یه حالتی شبیه سر خوردن داشت انگار تو شکمم سر میخوره یکم خودشو جنع کرد بازم اروم شد عزیزم نگران نباش من بیشتر وقتها صاف میخوابیدم ماههای آخر جاشون تنگ میشه کمتر تکون میخورند استراحت کن ایشالله که چیزیش نمیشه 💖عاشق خانواده ام هستم💖
shr1396 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 5156 تکون میخوره نگران نباش مطمئن باش هرخانم حامله ای حتی تو خواب هم صاف خوابیده نگران نباش تازه چنتا ضربه زده خداروشکر ممنونم از دلداریت😘😘 دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
shr1396 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 5156 عزیزم نگران نباش من بیشتر وقتها صاف میخوابیدم ماههای آخر جاشون تنگ میشه کمتر تکون میخورند استراحت کن ... چنتا ضربه زد تازه ممنون از دلداریت😘😘 دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍