رومانس مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 0 عنوان خاستگاری 169 بازدید | 6 پست بچه ها میشه از تجربه خاستگاریتون بگید؟من خیلی دودلم و ناراحتتتت نمیدونم چکار کنمفقط من اینجوری ام؟😭اخه دوستام خیلی خوشحالن و سریع تصمیم میگیرن 1405/05/22 | 11:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملوان_فوق_زبل عضویت: 1405/05/05 تعداد پست: 3207 ببین میتونی بدون طرف زندگی کنی؟!یااحساس میکنی بااین خوشی؟!بله بگوبرودیگههمه مردهامثل همناین زنهاهستن که متفاوتن لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣ریپ جواب ندادم۲حالت داره.یاتعلیق شدم یااینقدررررربیشعوری پاچه گرفتی ولت کردم.بقول بعضیانمیشه که جواب پارس سگ روداد.....
barana788 عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 9102 والا به نظرم آدم وقتی میخاد ازدواج کنه باید حس خوب داشته باشه و خوشحال باشی خدایا مرسی ♥️
atena_r عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 23538 یه مشاور خوب تو تصمیم بهتر کمکت میکنه .تردید طبیعیه خب آدم میترسه بحث یه عمر زندگیه قراره همیشه شریک زندگی آدم باشه .به خودت فرصت بده بیشتر با خودش و خانوادش و روحیاتشون آشنا شو سعی کن منطقی تصمیم بگیریان شالله خوشبخت بشی
bano1382 عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 3252 شرایط خودم طرف مقابل میسنجم فکر میکنم مناسب نبود رد میکنممعیار هایی که دارید و خیلییی براتون مهمه را اصل قرار دهید زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست...😊