2777
2789
عنوان

مادرشوهر

1010 بازدید | 55 پست

بيايد از مادر شوهراتون بگيد ، من نميدونم چرا انقدر ازشون بد ميگن واقعاً بدن مگه!؟ 

ماماني من (مادر دوست پسرم) كه انقدر در حقم مادري كرده در طي اين چند سال مادر خودم نكرده ! 

واقعاً چرا بد ميگن!؟

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))

مادرشوهرمن ک هیچی بدی ای نکرده 

مثل مادر خودمه برام

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مادرشوهر منم خوبه 

خیلی کمکمون کرده

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

چون بعضیاشون واقعا بدن. مادرشوهر من که در حق شوهرم مادری نکرده چه برسه به من عروس

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.

بستگی داره.من خودم چند تا تاپیک زدم که از مادرشوهرم رنجیده بودم ولی واقعا دوسش دارم چون مجموعا میدونم که خیرمو میخواد. اما میدونی داستان چیه؟ ممکنه مادر آدم به آدم صد تا حرف بزنه.  مادر خود من دعوامون میشه برام زنده و مرده نمیذاره ولی چون مادرمه به دل نمیگیرم. آدم از مادرشوهر به دل میگیره 

عزیزم بزار حالا عروسش بشی، بعد حالیت میکنه، مادرشوهر منم تا قبل از اومدن بچم روی سگشو نشونم نداده بود، همینکه بچم تو ثنداق بود روی واقعیشو نشون داد ، من در کل آدم ناشکری نیستم، زن خوبیه اما تا دلت بخاد بین نوه های دختری و پسریش فرق میزاره، بین دخترا پسرا، کلا کاراش بیشتر چندشه تا بد. 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز