2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 55 پست
من همیشه همه جا بارها تو سایت گفتم مامان همسرم ی فرشتههههه بود و واقعا بود این زن معدکه بود خده رحمت ...

روحش شاد عزيزم 

💙

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اینجور ادم ها بیمارن و برای همه ادم بدین ن فقط تو ک عروسشی 

13ساله عروسشم.با همه ی اخلاقش کناراومدم که این2سال اخیر واقعا دیگه هم من و هم پسرش رو از خودش روند.5ماهه قطع رابطه ایم😔

رفتار رفتار می افریند هرکی از مادرشوهرش گله داره و ناراحته مادرشوهرش هم همین حسو داره.جواب هوی، های ...

عزیزم من این حرفتو قبول ندارم، مادرشوهرم نسبت به منو جاریم خیلی حسادت میکنه، همش با نیشو کنایه میگه دخترای من بدبخت شدن، شما سختی نکشیدید، یا مثلا کافیه دختر من یکاری انجام بده یعنی تا سه ساعت ار دختر خاهرشوهرم میگه که فلان کاری میکنه، یا ثلا خیلی باهوشه، وای اقد میگه که دیگه دلت میخاد ازونجا فرار کنی. کلاً ناراحته که شوهرای ما وضعشون خوبه ، اما داماداش ندارن. 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

رفتار رفتار می افریند هرکی از مادرشوهرش گله داره و ناراحته مادرشوهرش هم همین حسو داره.جواب هوی، های ...

اره دقيقاً عزيزم مثلاً من خودم حداقل دو روزي به بار بهش زنگ ميزنم اگه بهم زنگ نزنه 

يا براش شيريني و كيك ميپزم ميبرم

از سفر كه ميام مستقيم ميرم ديدنش 

وقتي پسرش مهاجرت كرد چند هفته من خونشون موندم و با هم ناراحت بوديم 

اون بنده خدا هم كلي به من سر ميزنه مياد غذا درست ميكنه ميره وقتايي كه ميدونه من سرم شلوغه 

واقعا راسته محبت محبت مياره

[QUOTE=144980266]13ساله عروسشم.با همه ی اخلاقش کناراومدم که این2سال اخیر واقعا دیگه هم من و هم پسرش رو از 

نمیتونم بهت بگم کارت درسته یا نه من بهت پیشنهاد میکنم اگه میتونی قلب بزرگ تری داشته باش بازم کوتاه بیا رفت و اومد رو کم کن اما قطع نکن دنیا برای هیچکس موندگار نیست ارزششو نداره تو خوب باش نشنیده بگیر فاصله بگیر اما قطع رابطه نکن هر چی باشه بد عالمم باشه مادرشه .عزیزم همیشه یادت باش محاله درخت سیب هلو بده منظورم اینه نمیشه مادرش شیطان باشه و پسرش فرشته.خدا جواب نیت هرکسی رو میده دلخور نباش فقط فکر و دلت رو بزرگ کن و گاهی بهش سر بزنید 

...
چرا هنوز دوستید؟ کی قصد ازدواج دارید؟

عزيزم ما فعلا كه قصد ازدواج نداريم ولي گهگاهي پيش هم زندگي ميكنيم 

حالا تا چي بشه در آينده🤷🏻‍♀️

عزیزم من این حرفتو قبول ندارم، مادرشوهرم نسبت به منو جاریم خیلی حسادت میکنه، همش با نیشو کنایه میگه ...

اون برا دختراش ناراحته .ببینید ما ها امروزی هستیم باید این رسم مادرشوهر عروسی رو کنار بذاریم من معتقدم رفتارتونو عوض کنید زمان میبره اما اوناهم عوض میشن نقطه ضعف دست هیچکسی ندین نباید بدونن چی خوشحال یا ناراحتتون میکنه

...
[QUOTE=144980266]13ساله عروسشم.با همه ی اخلاقش کناراومدم که این2سال اخیر واقعا دیگه هم من و هم پسرش ...

اره عزيزم دوستمون راست ميگه بلاخره اون هم يه مادره و هيچكس بد بچه خودشو نميخواد دو روز ديگه دور از جونش فوت ميكنه حسرتش به دلتون ميمونه

نمیدونم چطور تو۲یح بدم ک بعضیا ک دلخورن قانع بشن فقط میدونم ک ادم ها متفاوت بزرگ میشن و همونم میشه نتیجه رفتارهای متفاوت هیچ کسی فرشته نیست حتی مادرهای خودمون اما ماها فقط مادرشوهر رو زیر زربین میذاریم.بارها با خواهرمون و مادرمون بحثمون میشه اما از جاری و مادرشوهر بت میسازیم و قطع رابطه میکنیم .لطفا تفکر رو زمین بگذارید ک ب دخترهامون انتقال ندیم.حتی بدترین ادم ها هم قلق دارن در صورتی ک بدبودن یا خوب بودن کسی رو ما نمیتونیم مطلقا مشخص کنیم فقط بهتره  رو خودمون کار کنیم و با زنی ک همسن مادر ماست ل کل نکنیم.پسرش خوبه و مادرش بد این امکان نداره اگه بده پسرشم بده 

...
[QUOTE=144980266]13ساله عروسشم.با همه ی اخلاقش کناراومدم که این2سال اخیر واقعا دیگه هم من و هم پسرش ...

منم هرشب همینو به شوهرم میگم.میگه بزار یه مدت بگذره.یه ماه پیشم همدیگه رو دیدیم ولی روشوبرگردوند.ازبس رفتیم و کم محلی کرده دیگه پای رفتن نداریم.وگرنه خودم از قهربدم میاد.اون با ماقهره،بخدا براشونم تو ولایت خونه ساختیم ولی هیچ ارزشی نداریم انگار.دیگه هرکسی یه ظرفیتی داره دیگه.اگه دیگه آدم کشش نداشته باشه حتی بچه خوده ادم هم ممکنه دیگه دلش نخادمادرش رو ببینه 

اون برا دختراش ناراحته .ببینید ما ها امروزی هستیم باید این رسم مادرشوهر عروسی رو کنار بذاریم من معتق ...

خب شما میگی برا دخترش ناراحته درست، پس چرا من دخترمو ۲۲ ماهگی از پوشک گرفتم، اونوقت خاهر شوهرم دخترش۲۷ماهشه هنوز پوشکه، بعد هر وقت من میرم میگه میدونی این بلده جیششو بگه ها اما دومادم بزور پوشکش میکنه، یا مثلا دختر من زود راه رفت، چپ میرفت راست میومد میگفت او از باهوشیش راه نمیره، بسکه تنبلو راحت طلبه، خیلی ماشالله عاقله ، اینا هم خدایی ربط به رابطه مادرشوهر عروس داره؟!!! ببین من اصلا مادرشوهرمو خیلی دوس داشتم، اما باور کن اصلا از وقتی بچه ما عروسا دنیا اومده انگار دیوونه شده از حسادت

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

منم هرشب همینو به شوهرم میگم.میگه بزار یه مدت بگذره.یه ماه پیشم همدیگه رو دیدیم ولی روشوبرگردوند.ازب ...

درست میگی من میفهمم حرفتو اما میگم تو خوبی میکنو در دجله انداز ک ایزد در بیابانت دهد باز.

ادب از که آموختی از بی ادبان تو شبیه اون نباش بازم برو حتی اگه محل نذاره 

...