2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 55 پست

رفتار رفتار می افریند هرکی از مادرشوهرش گله داره و ناراحته مادرشوهرش هم همین حسو داره.جواب هوی، های هست.پس رفتار متقابله جز موارد نادری ک یکی از دو نفر بیمار باشن ک اون میشه جز استثناها وگرنه خوب باش همه خوبن 

...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وقتی مادرشوهر از عروسش به پسرش(شوهرعروس) بد بگه میشه مادرشوهره بد.میشه دو بهم زن.وقتی مادرشوهری به عروسش بگه چون پدرنداشتی و دلم سوخت و تورو برای پسرم گرفتم میشه مادرشوهره بد.وقتی مادرشوهر توجمع دست عروسش رو رد کنه میشه مادرشوهره بد.و خیلی چیزای دیگه که مادرشوهرای خوب نمیکنن.من یه عروس زخم خورده ام و شوهرم یه پسر زخم خورده.

یه جورایی مادرشوهر همون مادره خوده آدمه منتها اگر آدم حرفی نصیحتی یا تیکه ای از جانب مادر بشنوه به دل نمیگیره ولی از اون به دل میگیره و غوغا میکنه

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 
حالا بعدا که خوبی هاشو سرکوفت زد میبینی مثل مامان خودت یا نه

من مادر خودم برام مادري نكرد هيچوقت 

اما ماماني هميشه فارغ از اينكه من با پسرشم حتي قبلش هم كنارم بوده

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))

من همیشه همه جا بارها تو سایت گفتم مامان همسرم ی فرشتههههه بود و واقعا بود این زن معدکه بود خده رحمتش کنه ولی بخدا هروقت یادش میوفتم گریم میگیره تا ۱ سال با مرگش کنار نیومدم...محال در روز چندبار براش دعا نخونم اصلااا این انسان انگار مال زمین نبود مهررربوووونی وجودشو پر از عشق بی انتها کرده بود همه همه فامیل بداش مثه بارون گریه میکردن یکیشون داداشام چنان اشکی میریختن که نگو ....جاش بهشت باشه بخدااا مثه مامانم بود 😢😢😢🙏🙏🙏

وقتی مادرشوهر از عروسش به پسرش(شوهرعروس) بد بگه میشه مادرشوهره بد.میشه دو بهم زن.وقتی مادرشوهری به ع ...

اینجور ادم ها بیمارن و برای همه ادم بدین ن فقط تو ک عروسشی 

...
وقتی مادرشوهر از عروسش به پسرش(شوهرعروس) بد بگه میشه مادرشوهره بد.میشه دو بهم زن.وقتی مادرشوهری به ع ...

عزيزم چي بگم اخه 

ايشالله حل بشه

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))