بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا پسرا بیشتر رو اوردن سمت دوستی خرج زندگی که نمیدن ی کافه نهایتا ببرن طرفو .خیلیا البته با اون چیزی که تو نی نی سایت دیدم از لحاظ جنسی هم تامین میشن چون اکثرا با دوس پسرشون رابطه هم دارن دیگه چرا زن بگیره و مهریه و عروسی و خونه و ماشین به گردنش باشه
پس سعی کن یه تغییراتی تو زندگی ت و ظاهرت و شخصیتت بدی که خواستگار جذب کن بشی 😅 ببین اگر چاقی یا خیلی لاغری یا لباسهات ست نیست یا به تمیزی صورتت نمی رسی یا خیلی دیگه زنونه تیپ می زنی و... هر کدوم از ایرادهای ظاهری که داری رو هر جور شده برطرف کن. در مورد شخصیتت هم اگه غیر اجتماعی یا خیلی خجالتی با خیلی آروم و.. هستی خودتو تغییر بده و اجتماعی و با اعتماد به نفس باش.هم چنین اگر رفتار یا ظاهر مادرت مشکلی داره اونم کمکش کن عوض شه. یه جوری هم برنامه بریز که بیشتر دیده بشی و تو جمع ها و مهمونی ها و مراسم ها و سر کار برو و خیلی هم خوشتیپ حاضر شو. این کارا رو که بکنی وضعیت خواستگار بهتر میشع واست. من خودم تپل بودم، از وقتی لاغر کردم خیلی اوضاع خواستگارام بهتر شد و زیادتر شدن