2777
2789
باز شانس اوردی شوهرت اومده خواستگاریت  خدارو شکر کن  باور کن ۹۰ ٪این پسرا دوستی و رفاقتش ...

نه نگران نباش اوون قدیم بود 

الان دخترا هم در ان واحد با چند نفرن ، یکی تفریح و خوشی ، یکی مهمونی ، یکی برا پول ، اخرهم یه خوبشو مخ میزنن یا خیلی شیک سنتی ازدواج میکنن به داماد هم میگن ما قبلا با کسی نبودیم 😂😂دامادم خرکیف ذوق 😶البته حقشه ، چون پسرا هم همینن 😏🙄😬😂

اطرافم‌ مدت‌هاست ازدواج بطور سنتی قدیم ندیدم 

یا دانشگاه یا محیط کار و اشنا معرفی میشن اشنا دوستی و ببینن مناسبن ازدواج

بله عزیزم.قبولش دارم. خدا هم گفته حاجتتون رو از من بخواین و جوری دعا کنید ک بعد از دعا کردن مطمئن ب ...

من تا حالا نمیدونستم خدا همچین چیزی گفته ، اولین باره شنیدم و واقعا قشنگ بود حرفت مخصوصا اونجاش که گفتی  فکر کننین رسیدین❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

استارتر سنی نداری ، ازدواج بالای ۲۵ قشنگههه 

البته ادم تا ادم فرق داره 

من خودم در ۲۵ سالگی بع ثبات رسیدم و معیارام مشخص شد از همسر اینده ، قطعا در ۲۰ سالگی ازدواج میکردم به طلاق میرسید 😶

من تا حالا نمیدونستم خدا همچین چیزی گفته ، اولین باره شنیدم و واقعا قشنگ بود حرفت مخصوصا اونجاش که گ ...

منم اینا رو تو روضه شنیدم

خدا بزرگه و شما ازش چه هزار بخوای چه میلیون فرقی براش نداره

پس ازش زیاد بخواه🙂

چون بی نهایت قادر و بی نهایت بخشنده اس❤

ان شاالله بهترین ها قسمتت بشه و خوشبخت و سفیدبخت بشی و کلی ذوق زندگیتو بکنی عزیزم

منم اینا رو تو روضه شنیدم خدا بزرگه و شما ازش چه هزار بخوای چه میلیون فرقی براش نداره پس ازش زیاد ...

عاخی عزیزم، مرسی گلم❤️ شما خیلی مهربونی انشالله خدا اندازه دل بزرگت و مهربونیات همه چیییی بهت بده مهربون❤️♥️

عاخی عزیزم، مرسی گلم❤️ شما خیلی مهربونی انشالله خدا اندازه دل بزرگت و مهربونیات همه چیییی بهت بده مه ...

قربون ابجی😍😘😍😘

بدار اینم برات بنویسم

یه حدیث قدسی هست که میگه:

من در گروی گمان بنده ام به خودم هستم 

و مطابق با گمان او با او رفتار میکنم😍😍😍

هر لحظه تصور کن خدا بهت بهترین ها رو میبخشه

خوشبخت بشی عزیزم