2777
2789
😂😂😂😂 شاید مامانش مغروره  مثل مامان من  ما خودمون دست بکار شدیم 😅

مامان من همه جا مینشست میگفت این دختر تنبله دست به سیاه و سفید نمیزنه 

کم طاقته 

عجوله 

ابرومو پیش همه میبرد 🤪

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند تا شوهر ته انبار مونده بدم؟ یه پیرمرد هست وضعش خوبه فقط شوهر یه پرستار بوده که فوت کرده:/۶۰ ت م ...

اگه شوهر اونطوری میخواستم که تا الان 60 بار رفته بودم، اخه شوگر ددی😢من یه مرد جوونننننن میخوامممممممممممم، میخوام از جووونیش لذتتت ببرم

انشالله 😘😘😘😘

الهی به حق فاطمه ی زهرا یه بخت عالی همین روزا بیاد سراغت 

دمت گرم که نجیبی خانمی نشستی برات خواستگار بیاد نه مثل این دخترا هر روز با یه پسر آخرشم بازیچه بشی ....

ذکر یا فاطمه الزهرا ادرکنی رو بگو 

کلا پسرا بیشتر رو اوردن سمت دوستی خرج‌ زندگی که نمیدن ی کافه نهایتا ببرن طرفو .خیلیا البته با اون چیزی که تو نی نی سایت دیدم از لحاظ جنسی هم تامین میشن چون اکثرا با دوس پسرشون رابطه هم دارن  دیگه چرا زن بگیره و مهریه و عروسی و خونه و ماشین به گردنش باشه 

مسخره کردن کار خوبی نیس

داشتم شوخی میکردم عزیزم

انشالاه به زودی بختت باز میشه یه شوهر خوب میکنی😁❤️

مجردی به از شوهر بد😅

میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید؟💔😞خدا دلتونو شاد کنه ✨
مامان من همه جا مینشست میگفت این دختر تنبله دست به سیاه و سفید نمیزنه  کم طاقته  عجوله&n ...

😂😂اووه 

من همون‌۱۸ ۱۹ بهم گفت هر وقت مطمعن شدی از طرف بعد راه میدم حوصله سنتی هم ندارم 

😂😂این شد بعد از اندی سال در سی سالگی مزدوج شدیم 🙃اولین خواستگاری که‌راه دادم 😂 شوهرم بود 

خودمم اشنا شدمد😶 زحمتو کم کردم براشون 

وقتی کاری از دستت بر نمیاد بهترین کار اینه که بسپری دست خدا توکل ب خدا. و اینکه از قانون جذب هم کم ...

شما به قانون جذب اعتقاد داری؟ 🙄🤔منم خیلی اعتقاد دارم ولی زیاد بلد نیستم باهاش کسیو جذب کنم😁بیشتر مهارتم پروندنه

😂😂اووه  من همون‌۱۸ ۱۹ بهم گفت هر وقت مطمعن شدی از طرف بعد راه میدم حوصله سنتی هم ندارم  ...

باز شانس اوردی شوهرت اومده خواستگاریت 

خدارو شکر کن 

باور کن ۹۰ ٪این پسرا دوستی و رفاقتشون تهش ازدواج نیست 

فقط بازیچه کردن دخترای سادست

یکی دوتای بدرد نخور

پس سعی کن یه تغییراتی تو زندگی ت و ظاهرت و شخصیتت بدی که خواستگار جذب کن بشی 😅 ببین اگر چاقی یا خیلی لاغری یا لباسهات ست نیست یا به تمیزی  صورتت نمی رسی یا خیلی دیگه زنونه تیپ می زنی و... هر کدوم از ایرادهای ظاهری که داری رو هر جور شده برطرف کن. در مورد شخصیتت هم اگه غیر اجتماعی یا خیلی خجالتی با خیلی آروم و.. هستی خودتو تغییر بده و اجتماعی و با اعتماد به نفس باش.هم چنین اگر رفتار یا ظاهر مادرت مشکلی داره اونم کمکش کن عوض شه. یه جوری هم برنامه بریز که بیشتر دیده بشی و تو جمع ها و مهمونی ها و مراسم ها و سر کار برو و خیلی هم خوشتیپ حاضر شو. این کارا رو که بکنی وضعیت خواستگار بهتر میشع واست. من خودم تپل بودم، از وقتی لاغر کردم خیلی اوضاع خواستگارام بهتر شد و زیادتر شدن 

شما به قانون جذب اعتقاد داری؟ 🙄🤔منم خیلی اعتقاد دارم ولی زیاد بلد نیستم باهاش کسیو جذب کنم😁بیشتر ...

بله عزیزم.قبولش دارم.

خدا هم گفته حاجتتون رو از من بخواین و جوری دعا کنید ک بعد از دعا کردن مطمئن باشین بهش رسیدین بدون هیچ تردیدی.

و اینکه خدا گفته با جزییات از من بخواین.

خب قانون حذبم همینو میگه تقریبا

الهی به حق فاطمه ی زهرا یه بخت عالی همین روزا بیاد سراغت  دمت گرم که نجیبی خانمی نشستی برات خو ...

فدای تو عزیز دلم .....مرسی بابت دعای قشنگت ابجی عزیزم ❤❤❤ایشاللع شما هم عاقبت بخیر باشید و خوشبخت و تنتون سلامت ....چشم چن بار بگم ؟؟،

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀