2789
عنوان

💌نمازشب💌

| مشاهده متن کامل بحث + 2904 بازدید | 441 پست
ایشاالله فردا سر راس ۱ بیا باهام بخونیم دوستم🌹🌹🌹🌹باشه حاضری بعد یاعلی بگو بخون

چشم🥰💪

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر.تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاش این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل گرام zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم.خدایا

چشم🥰💪

چشمت بی بلا🌹☘💖

ایشاالله حات روا بشی 

مطمعن باش این نماز خیلی آرومت میکنه صبرتو زیاد

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چشمت بی بلا🌹☘💖 ایشاالله حات روا بشی  مطمعن باش این نماز خیلی آرومت میکنه صبرتو زیاد

مطمئنم به لطفِ خدا♡

ان‌شاء‌الله شما و همگی دوستان حاجت روا شید🌹

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر.تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاش این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل گرام zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم.خدایا

مطمئنم به لطفِ خدا♡ ان‌شاء‌الله شما و همگی دوستان حاجت روا شید🌹

مرسی دوستم🌹☘💖

الهی خودتم حاجت روا بشی

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

من الان پریودم منم از سه شنبه صدا کن ممنون میشم درسته هرزگاهی میخونم اما اینطوری بفهمم شماها هم میخونین انگیزم بیشتر مبشه .لطفاااااا دوستان برا سلامتی و ارامشم دعا کنین تورو خدااااا منم برا شماها دعا میکنم 

هر وقت پول قرض می گیرید،در حال دستبرد زدن به آینده خودتان هستید-ناتان دبلیو موریس
من الان پریودم منم از سه شنبه صدا کن ممنون میشم درسته هرزگاهی میخونم اما اینطوری بفهمم شماها هم میخو ...

چشم سعی میکنم یادم باشه ولی خودتم یادت باشه

ایشاالله حاجت روا بشی من هروقت خوندم دعات میکنم اگه خدا بخاد😊

چشم سعی میکنم یادم باشه ولی خودتم یادت باشه ایشاالله حاجت روا بشی من هروقت خوندم دعات میکنم اگه خدا ...

ممنون گلم یه دنیا تشکر منم براتون دعا میکنم ساعت یک شب میخونین 

هر وقت پول قرض می گیرید،در حال دستبرد زدن به آینده خودتان هستید-ناتان دبلیو موریس
ممنون گلم یه دنیا تشکر منم براتون دعا میکنم ساعت یک شب میخونین 

اره گلم   سعی میکنم یادم باشه۳شنبه صدات کنم

عزیز شرمنده دیشب نت نداشتم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

🤗دوستان گلم 👈👈👈 تو اپلیکیشن دکتر ساینا کلی پزشک متخصص هست در همه زمینه ها. شما میتونید به صورت آنلاین از پزشک متخصص مشاوره متنی یا تلفنی بگیرید و هر سوال پزشکی که داشتید رو بپرسید. از لحاظ وقت و هزینه خیلی هم به صرفه است. چون تو این کرونا مطب دکتر هم نمیخواد برید.👌👌👌

سلام واسه نماز شب آماده ای؟

سلام من راس ساعت ۱ خوندم😍

دعاگوی همتون بودم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
عزیز شرمنده دیشب نت نداشتم

دشمنت شرمنده باشه گلم🌹