2789
عنوان

💌نمازشب💌

| مشاهده متن کامل بحث + 2904 بازدید | 441 پست
منم واسه ازدواج تو موقع خوندن سوره طه و سلامتیت دعا میکنم❤دیگه توکل به خدا

اره توکل بخدا چقدر خوشحال شدم باهات آشنا شدم احساس میکنم کپی منی نمیدونم چرا احساسم عجیبه آخه همسن وهم سنیم خیلی حرفات شبیه منه❤❤❤❤❤❤❤💖💖💖🌹

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
من بعد نماز مغرب میخونم هرروز تو همون موقع بخون ولی من به نیتت میخونم یادم نرفته فقط خواستم خودت بخ ...

من یبار دیگه خوندم نتیجه نداد ولی بازم میخونم توکل به خدا .هرچی خیره پیش میاد 🌷🌷🌷❤❤❤مرسی از پیشنهادت دوستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم واسه ازدواج تو موقع خوندن سوره طه و سلامتیت دعا میکنم❤دیگه توکل به خدا

هرجا دیدم دعاست تگت کنم؟

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
اره توکل بخدا چقدر خوشحال شدم باهات آشنا شدم احساس میکنم کپی منی نمیدونم چرا احساسم عجیبه آخه همسن و ...

اگه بشه بیشتر باهم اشنا بشیم عالیه منم خوشحال شدم دختر .تو خیلی دلت پاکه خدا دلتو شاد کنه🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷❤❤❤❤❤❤❤

من یبار دیگه خوندم نتیجه نداد ولی بازم میخونم توکل به خدا .هرچی خیره پیش میاد 🌷🌷🌷❤❤❤مرسی از پیشنه ...

من یبار خوندم نشد ولی دفعه دوم شد😉

هرجا دیدم دعاست تگت کنم؟

ممنونم تگم کن تا جایی بتونم انجام میدم فعلا س تا ختم شده.دیگه زیارت عاشورام قرار بود بخونم ترسیدم نرسم .گفتیم طه بخونیم گفتم زیارت عاشورا باشه واسه بعد.

الان شده یس طه حدیث کسا باز اگر توانم باشه کوتاه باشه انجام میدم مرسی از محبتت گلکم🌷🌷❤❤❤

ممنونم تگم کن تا جایی بتونم انجام میدم فعلا س تا ختم شده.دیگه زیارت عاشورام قرار بود بخونم ترسیدم نر ...

خواهش میکنم عزیزم

الهییییی حاجت روا بشی ۱ مرداد سالگرد ازدواج امام علی وحضرت الزهراس ایشاالله تا اون موقع حاجت روا بشی

خواهش میکنم عزیزم الهییییی حاجت روا بشی ۱ مرداد سالگرد ازدواج امام علی وحضرت الزهراس ایشاالله تا او ...

ممنونم دوست عزیزمممممم انشاءلله توام زوددددددی خوب شی خیلی زود🌷🌷🌷🌷❤❤💕💕💕💕💕💕💕💕

سلام

اره من پایه م

انشاء‌الله از فردا شب شروع میکنم❤❤

توروخدا هر کسی امشب خوند واسه کیست تخمدانم دعا کنه که رفع بشه!!

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر.تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاش این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل گرام zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم.خدایا

ببین من فقط پر رو هستم..میشه منم دعا کنی 🌹🌹🌹بگو به بی کلام هم کمک کن و به دلش آرامش و روزیشو زیاد کن 😃🙏انشالله خدا حاجتتون رو بده از دعای شما خدا به منم کمک کنه ..آمین یا رب العالمین

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
سلام اره من پایه م انشاء‌الله از فردا شب شروع میکنم❤❤ توروخدا هر کسی امشب خوند واسه کیست تخمدا ...

ایشاالله فردا سر راس ۱ بیا باهام بخونیم دوستم🌹🌹🌹🌹باشه حاضری بعد یاعلی بگو بخون

دوستای گلم تو نمازاتون منو یاد کنید . زهرا هستم . دعا کنید برام😥😥😥

حتماا اگه خدا قبول کنه

ببین من فقط پر رو هستم..میشه منم دعا کنی 🌹🌹🌹بگو به بی کلام هم کمک کن و به دلش آرامش و روزیشو زیاد ...

واسه روزی همین نماز خیلی خوبه اگه تونستی بخون

ولی چشم دعات میکنم