2789
عنوان

💌نمازشب💌

| مشاهده متن کامل بحث + 2904 بازدید | 441 پست
تو که مهربونترررررر منی دختر🌹🌹🌹🌹💖💖💖دعا کردم ایشاالله یه همسر خوب وایده آلت قسمتت بشه که پدر و ...

خیلی خوبی بخداااااا😢😢😢😢ممنونم عزیزم خیلی دلت پاکه خدا انشاءالله هرچی میخوای بهت بده منم نیت کردم با دیشبو امشب و شب های اینده به نیت ۱۴ معصوم ۱۴ تا سوره دخان واست بخونم خدا کنه مریضیت خوب شه و ب تک تک ارزوهات برسی🌷🌷🌷🌷❤❤❤❤❤خدا دلتو شاد کنه عزیزممممم

وااای آره بخدا خداخیرت بده دوستم❤

کاری نکردم خودت اراده کردی خوندی🌹❤

راستی واسه ازدواج میخوندی؟

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی خوبی بخداااااا😢😢😢😢ممنونم عزیزم خیلی دلت پاکه خدا انشاءالله هرچی میخوای بهت بده منم نیت کردم ...

وای  عزیزم شرمندم کردی آجی

دختر تو قلبت ازمن پاکتره پیداست❤❤❤

گلم اسمتو بگو که هرروز سوره طه میخونم اسمتو بگم واسه ازدواجت

منکه به دلم افتاده ازدواجت خیلی خوبه ایشاالله خیره

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
کاری نکردم خودت اراده کردی خوندی🌹❤ راستی واسه ازدواج میخوندی؟

نه من ازدواج کردم 

براچندتاحاجت دیگه میخونم 

😍😍درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگی افتاد😍😍دعاکنیدتواین تاریخ دوتاحاجت 
نه من ازدواج کردم  براچندتاحاجت دیگه میخونم

پس حاجت روا بشی  خوشبخت باشی به پای هم پیر بشین😉🌹 امشب سرقنونت دعات کردم

پس حاجت روا بشی  خوشبخت باشی به پای هم پیر بشین😉🌹 امشب سرقنونت دعات کردم

ممنون فداتشم 

انشاالله شماهم به حاجتت برسی گلم🤗

😍😍درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگی افتاد😍😍دعاکنیدتواین تاریخ دوتاحاجت 
ممنون فداتشم  انشاالله شماهم به حاجتت برسی گلم🤗

خدا نکنه گلم😘😘😘

وای  عزیزم شرمندم کردی آجی دختر تو قلبت ازمن پاکتره پیداست❤❤❤ گلم اسمتو بگو که هرروز سوره طه ...

بخدا من توقعی ازت ندارم گلم همینکه باعث شدی نماز شب بخونم میدونی چقددددددددر تو زندگیم تاثیر میذاره؟شاید اگر تاپیکتو نمیدیدم اینم میشد مثل خیلی از کارای دیگه ک میگی ی روزی انجامش میدم و هیچوقت اون روز نمیرسه تو خیلی بهم خیر رسوندی من واقعا ازت ممنونم 😞😞😞خدا خیرت بده 😢😢😢😢انشاءالله ک توام یه همسر عاااااللی و فوق العاده قسمتت بشه ک هر روز بخاطرش شُکر بگی❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بخدا من توقعی ازت ندارم گلم همینکه باعث شدی نماز شب بخونم میدونی چقددددددددر تو زندگیم تاثیر میذاره؟ ...

خواهش میکنم گل مطمعننم حتی ۱ درصد شک ندارم به خواستت میرسی آخه پیدات پاکی مطمعنن باشه حاجت روا میشی خدا خیلی مهربونه حالا بیبین چندماه دیگه یه چند وقت دیگه میای تو همین تاپیک میگی حاجت روا شدم بیبین کی بهت گفتم😉🌹☘💖💖💖اسمتو نگفتی که سر سوره دعات کنم آجی

جدییییی؟ چ جاللللب😍😍😍😍😍😍خیلی دوس دارم با هم دوست بشیم😌😌😌😌😌😌فکر میکردم اسمت فاطمه هست

اسم کاربری اینه دوسش داشتم

بیبین چقدر عجیبه همسنیم هم اسممم وای خدا🌹🌹🌹😯😯😯😯ایشاالله خیره آجی واس ازدواجت بیا بامن هرروز سوره طه بخون چی میگی؟

چ جالب😚😚😚😚❤❤❤باشه گلم میخونم عزیزم از فردا🌷🌷🌷🌷

من بعد نماز مغرب میخونم هرروز تو همون موقع بخون

ولی من به نیتت میخونم یادم نرفته فقط خواستم خودت بخونی که بیشتر نتیجه بیبینی

راستی سورش خیییییلی پرمفهوم شیرینه بخدا من یبار چلشو گرفتم خواستگار واسم اومد ولی قسمت نشد حالا توهم بخون مجربه🌹☘💖