2789
عنوان

💌نمازشب💌

| مشاهده متن کامل بحث + 2904 بازدید | 441 پست
سلام آجی خوندی؟اگه دوستان قبول کنن ۱۲  بخونیم هرشب خوبه؟

سلام عزیزم نه دیگه خبر ندادی من نخوندم گفتم هماهنگ باشیم بهرحال هرچی باشه تاپیک توعه😌😌فدات عزیزم نمیخواد بخاطر من تغییرش بدی من از استارتر تاپیکای چله ام پرسیدم گفت میتونم بعد نیمه شب شرعی شهرم چله امو بخونم سوره یس هست یدونه حدیث کسا ام هست اونو قبلش میخونم دیگه همون ساعت یک میخونم با شما هممون هماهنگ باشیم🌷🌷🌷🌷🌷

ان شاء الله که شمام حاجت روا شی💙💙💙  و بهترینا برات رقم بخوره💚💚💚

سلام واسه نماز شب آماده ای؟

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم نه دیگه خبر ندادی من نخوندم گفتم هماهنگ باشیم بهرحال هرچی باشه تاپیک توعه😌😌فدات عزیزم ن ...

باشه بیبین هرکدوم راحتی بگو بهم مشکلی نیست ساعت عوض میکنم 

حالا بسم الله یا علی بریم واس نماز

راستی امروز نماز مغرب یادت کردم ایشاالله حاجت روا بشی

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
باشه بیبین هرکدوم راحتی بگو بهم مشکلی نیست ساعت عوض میکنم  حالا بسم الله یا علی بریم واس نماز ...

وای مرسی گلم خدا خیرت بده😍❤🤗

منم دم غروبی داشتم قران میخوندم یادت افتادم انشاءالله زودی خوب شی دوستم☹☹☹بریم واسه نماز❤❤❤

وای مرسی گلم خدا خیرت بده😍❤🤗 منم دم غروبی داشتم قران میخوندم یادت افتادم انشاءالله زودی خوب شی دو ...

بریم یاعلی بعدش به نیتت سوره دخان میخونم بجای دیشب واسم خوندی🌹

سلام عزیزم واسه نماز شب آماده ای؟

سلام گلم 

بله تازه میخوام پاشم وضو بگیرم 

شرمنده چنددقیقه دیرشد 

التماس دعا

وقتی‌تموم شد 

میام‌خبرمیدم 

😍😍درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگی افتاد😍😍دعاکنیدتواین تاریخ دوتاحاجت 
بریم یاعلی بعدش به نیتت سوره دخان میخونم بجای دیشب واسم خوندی🌹

وای خدااااا☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹مرسی از محبت بی دریغت چقدر خوبی تو دختررررررر منم به نیتت باز امشب میخونم انشاءالله زودی خوب بشی😢😢😢😢😢

سلام گلم  بله تازه میخوام پاشم وضو بگیرم  شرمنده چنددقیقه دیرشد  التماس دعا وقتی‌ ...

علیک سلام عزیزم

اشکال نداره دشمنت شرمنده باشه🌹

قبول باشه حاجت روا بشی

پری شدم💔 

اشکال نداره ایشاالله بعد تموم شدنش 

مهم نیته واست دعا کردم🌹

وای خدااااا☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹☹مرسی از محبت بی دریغت چقدر خوبی تو دختررررررر منم به نیتت باز امشب میخونم ان ...

تو که مهربونترررررر منی دختر🌹🌹🌹🌹💖💖💖دعا کردم ایشاالله یه همسر خوب وایده آلت قسمتت بشه که پدر ومادرت خوشحال بشن واس خواهرتم دعا کردم آخه گفتی بودی

دست درد نکنهههههه از لطفت ایشاالله شفا پیدا کنم راستی من هرروز سوره طه میخونم فردا به نیت ازدواجت میخونم❤❤❤❤❤❤❤

من خوندم ازهمگی قبول باشه💞

ایشاالله قبول حق دیدی چه احساس خوبی پیدا کردی من آروم میشم🌹☘

@gh73 خوندی عزیزم🌹