خانما کی پایست باهام بخونیم هرشب بعد بیایم اینجا اعلام کنیم آخه من ارادم کمه میخوام با تشویق یکی بخونم باهام بهتره حالا کی میاد؟؟؟؟
خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
ایشاالله فردا سر راس ۱ بیا باهام بخونیم دوستم🌹🌹🌹🌹باشه حاضری بعد یاعلی بگو بخون
چشم🥰💪
یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر.تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاش این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل گرام zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم.خدایا
خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چشمت بی بلا🌹☘💖 ایشاالله حات روا بشی مطمعن باش این نماز خیلی آرومت میکنه صبرتو زیاد
مطمئنم به لطفِ خدا♡
انشاءالله شما و همگی دوستان حاجت روا شید🌹
یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر.تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاش این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل گرام zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم.خدایا
مطمئنم به لطفِ خدا♡ انشاءالله شما و همگی دوستان حاجت روا شید🌹
مرسی دوستم🌹☘💖
الهی خودتم حاجت روا بشی
ممنون گلم یه دنیا تشکر منم براتون دعا میکنم ساعت یک شب میخونین
اره گلم سعی میکنم یادم باشه۳شنبه صدات کنم
🤗دوستان گلم 👈👈👈 تو اپلیکیشن دکتر ساینا کلی پزشک متخصص هست در همه زمینه ها. شما میتونید به صورت آنلاین از پزشک متخصص مشاوره متنی یا تلفنی بگیرید و هر سوال پزشکی که داشتید رو بپرسید. از لحاظ وقت و هزینه خیلی هم به صرفه است. چون تو این کرونا مطب دکتر هم نمیخواد برید.👌👌👌
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم