2777
2789

این خانم وقتی من زایمان کردم بخاطر اینکه دست از سرم برداره رفتم خونه مامانم .شوهر بیچارم میگقت بمون خونه بخاطر مامانش میدونستم منو عاصی میکنه گفتم چهل روز میرم خونه مامانم بعد میام .چشمتون روز بد نبینه میومد خونه مامانم به همه چی گیر میداد به مامانم میگفت دستت کثیفه لباست عوض کن پوشک درست نمیبندی  درست لباس بچه نمیشوری  کی بیرون رفتی کجا رفتی کاری سرم در آورد کمتر چهل روز اومدم خونه خودم .اونم موند تا سه ماه هر شب بچه ها و شوهرش و داماد و نوه میومدن خونم کلی ظرف میشستم اونم غذا درست میکرد اگه میخوابیدم و کاری  نمیکردم اخم میکرد. 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بعدشم تو اتاق ما میخوابید و و شوهرم و خواهر مجردش اتاق دیگه .بفهمید چقدر حرص خوردم نمیشد پنج دیقه تنها باشیم .تو سه ماه فقط دو سه بار تنها شدیم .هر بار میرفتم خونه مامانم و میخواستم بره خونش نمیرفت تا دو روز منتظرمون میموند .تنها پیش شوهزم میموند با اینکه خونشون سر کوچس .خیلی بین منو شوهرم فاصله افتاده از موقع زایمان و من همش از چشم مادرش میبینم .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

.من بخاطر اینکه اون رو اعصاب خانوادم بود برگشتم وگر نه خونه مامانم نمیزاشتن دست به سیاه سفید بزنم .به همهههه چی گیر میداد تو همه چی سرک میکشید شبا میموند خونه بابام.  .الانم شوهرم شب کاره از طرف خودش میاد پیشم میمونه .من هر بار میپیچیونمش .الانم خواهرم پیشم میاو به بچه هاش گفتم خواهرم میاد نمیخواد مامانتون بیاد که بدخواب بشه .الان  میخواستم برم بیرون دیدم تو حیاطه .کلید از برادر شوهرم گرفته اومده . الانم خودش به بچه مشغول کرده و مثل اینکه میخواد بمونع . بعدش میگه وای سردرد گرفتم بدخواب شدم .منم بهش گفتم نیا که بدخواب بشی..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا

دوستی خاله خرسه کرده.

یکمی دیگه صبر کنی تموم میشه عزیزم میدونم خیلی سخته این روزات

درست میشه❤️

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

چند بار شده میاد میرم بیرون یا خونه مامانم میمونم ولی بازم میار بچه .ها من اصلا ازش خوشم نمیاد نگید خوبی بهت نیومده .اخه من کلا از کسی چیزی نمیخوام توقعی هم ندارم .هر کاری برام کنه هزار بار میگه و منت میزاره به علاوه این که میگه مریض شدم کمر درد گرفتم فلان کار انجام دادم .از وفتی زایمان کردم بدترین روزهای عمرم رو برام ساخت. 

فوق العاده وسواس و پرحرفه و پیلس .تو همه چی سرک میکشه از کابینت تا یخچال و قابلمه و کمد .تو همه چیز دخالت میکنه باور کنید هروقت میاد به حوله ها هم نگاه میکنه که خیسه یا نه. کلا همش زل میزنه به آدم اینقدر زیاد حرف میزنه آدم کلافه میشه یه چیزی هزار بار تکرار میکنه. وسواس شدید نمیزاره بچه غلت بخوره نمیزاره جغجغه دست بگیره .

من بودم یه چیزی بهش میگفتم

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

تقصیر شوهرته ... هرچی زنا میکشن از دست خانواده شوهر از بی عرضگی شوهراشونع

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

تقصیر شوهرته ... هرچی زنا میکشن از دست خانواده شوهر از بی عرضگی شوهراشونع

بله ولی این فاصله که افتاده دودش تو چشم من میره .میگفت هیچی نگو خودم میگم بعد زایمان افسرده شدم .شوهرم و خواهش مینشستن و خندیدن و بستنی و شربت و بلال خوردن. با خاتدارش خوش بود مادر پیلش هم انداخته بود بع جون من 

من مجبور بودم با شال و لباس بلند تو خونه خودم باشم