2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها شما در مورد صندوق بورسی بانک شهر اطلاع دارید؟

سوددهیش چ جوریه؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

من،واسه شوهرم سهام خریدم گفتم دست نزن هرروزاومدگفت چراسودنکردیم چراچرا تایک ونیم ضررشدصبرنکردمثبت شه گفت بفروش،یک ونیم ازپول خودم کردکردتازه دیروزپس دادگفت تنبیه بوده😁بایدصبرکنی صبرنداشته باشی نبایدبری بورس

اگه کسی رو ندارین بهتون سیگنال درست بده و وارد نیستین مثل من، فقط عرضه اولیه بخرینضرر توش نیست توبلند مدت سودخودشونسبت بهقیمت روز داره

الهی چنان کن سرانجام کار ،توخشنود باشی و مارستگار....خانم معلم ۱۴۰۴

الانم عرضه اولیه هاروخریدم واسه خودم یه سهمم فولاژخریدم،سهام عدالتم خواهرم گندزده شماره همراه خودشودا ه سایتم نمیشه ویرایش کرد،موندم چیکارکنم،هی میان میگن میشه ویرایش کرداما نمیشه

2790
2778
2791
2779
2792