2777
2789
عنوان

همه بیان

158 بازدید | 29 پست

خواهش میکنم ازتون توروخدا 

خواهش میکنم

هیچ وقت بین بچه هاتون تبعیض قائل نشین چه دختر و چه پسر بینشون فرق نزارین نابود میشن

من خودم بخاطر فرق گذاشتن بابام بین من و برادرم نابود شدم 

و بخاطر کمبود محبت انتخاب اشتباهی کردم و کلا زندگیم متلاشی شد 

توروخدا به دختراتون بیشتر محبت و توجه کنین

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت میگی تبعیض قائل نشیم بعد میگی به دخترتون بیشتر محبت کنید

منظورم اینه بیشتر بهش توجه کنید و حواستون باشه دختر بیشتر به توجه نیاز داره تا پسر

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

خواه یا ناخواه تبعیض اتفاق میفته 

زندگی میگذره بد یا خوب میگذره اسون یا سخت میگذره  روزایی بوده حسرت خیلی چیزا رو خوردیم روزایی بوده نشستیمو زانو غم بغل گرفتیم روزایی بوده شاد بودیمو خوشبخت و روزایی بوده که زندگی کردیم 🌹🌹فهمیدم که باید خیلیا رو درک کنم و ب خیلیا حق بدم ... نمک رو زخمشون نپاشم ... درد رو درداشون نباشم ..اعتماد نکنم و ساده نبخشم اگه بخشدیم فراموش نکنم .... ادما گاهی خوبن گاهی بد کسی که فکر میکنی که بهترین ادمه باهاس ازش توقع خنجر زدن داشته باشی و کسی که بدترین ادم بوده شده فرشته نجات من ...سعی نکن ادما رو بشناسی اونا خودشون کاری میکنن که بشناسیشون ... زندگی میگذره  ادما همه رهگذری بیش نیستن ...
تو ازدواجتون نا موفق بودید؟ 

کاشکی ناموفق بشه راحت بشم انتخابی کردم که مثل خر توی گل موندم و نه راه پس دارم نه پیش

همش هم بخاطر خانواده ام

منظورم اینه بیشتر بهش توجه کنید و حواستون باشه دختر بیشتر به توجه نیاز داره تا پسر

نه عزیزم به پسر دختری ربطی نداره وقتی یه پسر یا دختر ببینه پدرش یا مادرش بیشتر به اون یکی محبت میکنن دلش میشکنه کم کم سرد میشه راجب پدر و مادرش حس بد پیدا میکنه و آخرش همین انتخاب های اشتباهه 

اینکه نشد خودتون کلی قسم میدین ک بین بچه هاتون فرق نزارین.بعدش میایط میگی ب دختراتون بیشتر توجه و مح ...

جفتشون یکسان دوست داشته باشین اما حواستون به دختراتون باشه 

نه عزیزم به پسر دختری ربطی نداره وقتی یه پسر یا دختر ببینه پدرش یا مادرش بیشتر به اون یکی محبت میکنن ...

نمیدونم من خودم الان گیج گیجم و همشو از خانواده ام میدونم بخاطر تبعیض قائل شدن اونا من خودمو بدبخت کردم

منم همین جوریم تو دوران عقدم البته.. نمیدونم باید چیکار کنم

منم عقدم هوووف نمیدونم