2777
2789
عنوان

خانم ها من ی عادت بدی دارم

180 بازدید | 22 پست

وقتی میبینم ی آقا بهم نگاه میکنه و احساس میکنم پشت نگاه کردنش ی منظوری داره(خجالت میکشم) بعد با اخم رو برمیگردونم و خیلی بد برخورد میکنم. دست خودم نیست نمیدونم اون لحظه چجوری باید برخورد کنم فقط بگم که از روی خجالت این کار رو میکنم. مثلا تو دانشگاه چندبار با هم کلاسی های پسر این برخورد رو داشتم بعدا حدس زدم  که پسرها پشت سرم حرف زدن به خاطر این رفتارم

خیلی رفتارم بده بچه ها یعنی ی جوری رفتار میکنم که به پسره اجازه نزدیک شدن نمیدم.

شما چجوری برخورد میکنید؟؟؟؟ من باید چیکار کنم؟؟؟

دقیقا منم اینطوریم

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا این بهترین راهه اونی هم که قصدش ازدواجه محکم پاپیش میزاره

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

اتفاقا این بهترین راهه اونی هم که قصدش ازدواجه محکم پاپیش میزاره

دقیقا

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍

من که الان متاهلم😄😂

ولی خوب از کسی خوشم نمیومد اگه اخم میکردم نیاد سمتم ولی از کسی خوشم‌میومد ی کاری‌میکردم بیاد شماره بده نگاهی،ی کاری که حواسشو بع تو بده اینجوری

البته بعضی نگاه های کثیف هم هست که ادم حالش به هم‌میخوره

❤Che khobe ke daramet

من به خاطر همین اخلاق مورد تحسین قرار گرفتم طوری که قبل از این که ازدواج کنم همه به شوهرم میگفتم ماشالله چه دختر خوبه پاکه

من که الان متاهلم😄😂 ولی خوب از کسی خوشم نمیومد اگه اخم میکردم نیاد سمتم ولی از کسی خوشم‌میومد ی ک ...

من اگر از کسی خوشمم بیاد باز هم اینجوری برخورد میکنم جوری که طرف میگُرخه😐😐

دقیقا خودم بیشتر به خاطر مورد دومی ضربه خوردم

ببین اگز از پسره حداقل تو رفتار ظاهری و قیافه  و تیپش خوشت میاد یه چراغ سبزی باید نشون بدی تا بیاد سمتت . فقط لطفا بیخودی وابسته نشو .‌بشناسش بعد باهاش دوست شو .

بعضیا و بهتره بگم اکثرا مگس دور شیرینی هستن . ببین طرفت چقد شخصبت داره 

من اگر از کسی خوشمم بیاد باز هم اینجوری برخورد میکنم جوری که طرف میگُرخه😐😐

وا خب ببین سعی کن آروم باشی یه لبخند خیلی ملایم بزن نه عشوه خرکی بیای ها نه

خب پس تز این به بعد هر پسری دیدی نگاهت میکنه لبخند بزن تا بغل های گوش ت هم برسونش

ببین منظورم اینه که شاید طرف قصدش ازدواج باشه ولی رفتار من نوعی بی احترامیه