2777
2789
عنوان

لاغری هدفمند

| مشاهده متن کامل بحث + 137388 بازدید | 19070 پست
منم بیام؟

سلام عزیزم

اگر قوانین رو میتونی رعایت کنی چرا که نه

برنامه نصب کن و از فردا شروع کن

کم کم با روال آشنا میشی 

هر سئوالی هم داشتی بگو همه بهم کمک میکنیم

برنامه رو نصب کن، از فردا گزارش دادن رو شروع کن تا شنبه با روال آشنا میشی خوش اومدی

5 روز 1300 کالری 2 روز 500؟ 500 چه روز از هفته باید باشه

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه روز فست نداشته باشیم بعد ازیه مدت بدن حالت تکراری پیدا میکنه عادت میکنه به اون کالری که همیشه دا ...

مرسی گلم از جوابت 

من اسماً کالری خطیه 🙈 ی چند روز رواله ی روز بیشتر میشه ی روز خیلی کمتر ولی اینطور نبود تا بحال که ۵۰۰ تا فست باشه توی مانکن هم نوسانی رو انتخاب کنم  روزای فست و ۸۰۰ میزنه برام و روزای دیگه رو بالاتر از ۱۲۰۰ دقیق یادم نیست شما اینجا برنامه غذایی یا کالری میذارید من دقیق نمیدونم اگه میشه ی توضیحی از برنامه این تاپیک بدین 

سلام عزیزم اگر قوانین رو میتونی رعایت کنی چرا که نه برنامه نصب کن و از فردا شروع کن کم کم با روال ...

پس هستم✋️

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          
سلام  خوش اومدی  عزیزم شنبه همه وزنا رو اعلام کنید من وارد جدول کنم فعلا برنامه رو نصب ...

سلام منم عستم.فقط اون دو ب 5 چیه منظورتون همون دوروز فست هست؟

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
سلام  خوش اومدی  عزیزم شنبه همه وزنا رو اعلام کنید من وارد جدول کنم فعلا برنامه رو نصب ...

چشم ممنونم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
عزیزم صفحه اول متن تاپیک رو بخون کامل نوشتم

متوجه شدم 

فقط من ترازو تو خونه ندارم نمیتونم هر هفته وزن کشی کنم

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
متوجه شدم  فقط من ترازو تو خونه ندارم نمیتونم هر هفته وزن کشی کنم

منم ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

من ترارو ندارم راستش اصلا هم دلم نمیخواد تا یکماه بددنم چون هر وقت ببینم کم کردم یکم شل میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ترارو ندارم راستش اصلا هم دلم نمیخواد تا یکماه بددنم چون هر وقت ببینم کم کردم یکم شل میشم

ماهیانه باشه یا حداقل 2 هفته 1 بار

مرسی گلم از جوابت  من اسماً کالری خطیه 🙈 ی چند روز رواله ی روز بیشتر میشه ی روز خیلی کمتر ولی ...

عزیزم صفحه اول کامل نوشتم اونجا مطالعه کن

اگر متوجه نشدی یه سرچ کن تو گوگل روش لاغری 5 به 2 

بازم  من تو ضیح میدم 

ببین در  طول هفته کالری هامونو ما تا 1200 میبندیم البته شما اگر میخوای کالری مصرفی مورد نیاز بدنت رو استفاده کن

دو روز در هفته یکشنبه و چهارشنبه روز فست هست که کالری اون روزا 500 تاست

ورزش رو هم هر چقدر که داریم ما به اصطلاح میگیم در راه خداست و جایی وارد نمیکنیم و اینجا اعلام می‌کنیم، بچه ها از غذاهایی که خوردن و مفید بوده اینجا میگن ولی محدودیت خاصی نداریم فقط کالری رو باید محدود کرد، پروتئین بیشتر باشه که چه عالی