2777
2789
عنوان

لاغری هدفمند

| مشاهده متن کامل بحث + 137386 بازدید | 19070 پست
من که عزا میگیرم ولی خب ردش میکنم میره  چه میشه کرد

عزیزم نمیشه روز فست نداشته باشیم من کالری خطی انتخاب کردم توی مانکن نوسانی نیست روز فست ۵۰۰ تا به نظرم خسته میکنه آدمو از رژیم   ی سوال دیگه من روزی ی ساعت (غیر از دوره ام پ) حلقه میزنم و از کالری ای که اون روز مصرف کردم سوخت میره اینم حسابه دیگه اینجا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیشه روز فست نداشته باشیم من کالری خطی انتخاب کردم توی مانکن نوسانی نیست روز فست ۵۰۰ تا به نظ ...

اگه روز فست نداشته باشیم بعد ازیه مدت بدن حالت تکراری پیدا میکنه عادت میکنه به اون کالری که همیشه داری میبندی مخصوصا کالری خطی که همه ی هفته کالریت یه اندازه اس اون موقع بدنت میره تو فاز استپ دیگه وزنت تکون نمیخوره بعد مجبور میشی یا بالای ۴۰۰۰ ببندی که شوک وارد کنی یا دو روز رژیم شوک بگیری 

و در رابطه با قسمت دوم سوالت ما هر ورزشی که میکنیم اینجا اعلام میکنیم ولی چون که از کالریمون میره وارد مانکن نمیکنیم فقط یه حساب سرانگشتی میکنیم که چقدر سوزوندیم چون اگه وارد کنیم کالری مصرفیت کم میشه یه جورایی گول میخوری تا کالری بیشتری مصرف کنی ولی اگع وارد نکنی کالری سوزونده شده رو روند لاغریت تند تر پیش میره 

شرمنده که من جواب دادم 

به به به به  😍😍😍ببینید کی اومد 😂😂😍😍😚😚خوش اومدی

فدات شم عزیز دلی... نت اینجا داغون شده

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

منم بیام؟

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          
عزیزم نمیشه روز فست نداشته باشیم من کالری خطی انتخاب کردم توی مانکن نوسانی نیست روز فست ۵۰۰ تا به نظ ...

هر کدوم یه روشه، ولی روال ما 2 به 5 

چون از این روش واقعا همگی جواب گرفتیم

سپیده جون هم دیگه واقعا ترکوندن بیشترین کاهش رو داشتن

کنار هم که باشیم میشه، ولی من به شخصه واقعا تا فست نگیرم کاهش ندارم

خیلی خیلی مؤثره فست

اون 5 روز که عادی مصرف میکنی بدنتو گول میزنی که حس قحطی نگیره و متوجه رژیم نشه، تو اون دو روز که 500 استفاده میکنی بدنت از چربی های ذخیره هم استفاده میکنه چون خیالش راحته فردا کالری هست