2777
2789
عنوان

لاغری هدفمند

| مشاهده متن کامل بحث + 137393 بازدید | 19070 پست
😥خسته ام دیگه 1 سال تو رژیمم 110 بودم شدم 81 😭65 بودما تو بارداری ترکیدم

خستگی نداره که 

اتفاقا نباید سختش کنی برای خودت

درسته بعضی اوقات ادم خسته میشه ولی بعدش وقتی میبینی که تونستی یه تغییر به این بزرگی تو خودت ایجاد کنی انگیزه میگیری، تو باید بدن سالمی داشته باشی بخاطر بچه ت هم شده، مامانش باید خوش تیپ باشه😎😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو این روزای بلند  روزه بگیری هلاک میشی

من عادت دارم تازه شیرم میدم....رژیمم اولش بدتر بود

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
پس نصف بیشتر راهو رفتی این که عالیه نازه بیشتر از بقیه باید انگیزه داشته باشی که 

آخه قبلا وزنم خوب بود خوش هیکل بودم .خیلی عذاب کشیدم تو این 2 سال روزی نمیشه نرم لباسامو تن نزنم بیینم عوض شدم یا نه 

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
بچه ها معرفی میکنم تبادیلوس از همتون بزرگترم با وزن ۱۱۰ احترامم واجبه یه جورایی ریش سفید شمام😀😁من ...

بخاطر اضافه وزنته دیگه کم کنی همه چی عالی میشه. تخمدانات فعاله فعال میشن.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من عادت دارم تازه شیرم میدم....رژیمم اولش بدتر بود

اگه بچه شیر میدی در روز ۵۰۰ کالری باید بیشتر از بقیه ما مصرف کنی چون شیردهی ۵۰۰ کالری میسوزونه و حتمن در طول روز دو لیوان شیر باید بخوری 

خستگی نداره که  اتفاقا نباید سختش کنی برای خودت درسته بعضی اوقات ادم خسته میشه ولی بعدش وقتی ...

آرههه مامان خوشتیپ😁 

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
بچه ها معرفی میکنم تبادیلوس از همتون بزرگترم با وزن ۱۱۰ احترامم واجبه یه جورایی ریش سفید شمام😀😁من ...

عزیزم منم مشکل تنبلی تخمدان دارم، یه داروی اعصابم مصرف میکنم که باعث چاقی میشه، سنگ کیسه صفرا هم دارم که وقتی گرسنه م میشه یکم درد دارم

بازم بگم؟ 

تاس کبابتم از دستت میگیریم میذاریم اونور

وقتی مجبور شدی کرفس بخوری یاد من میوفتی👹👹

بخاطر اضافه وزنته دیگه کم کنی همه چی عالی میشه. تخمدانات فعاله فعال میشن.

ممنونم عزیزم بله دکتر هم بهم گفته ایشالله باشما شروع میکنم من دمنوش نیوشا خریدمه از فردا باید شروع کنم به نظرتون اونا هم تاثیر دارن

جون عزیز هاتون منم راهنمایی کنید دوسه ماه شکمم بزرگ شده یهویی بنظرتون چرا؟چهارکیلو اضافه کردم 😔دوست ...

اوه چیزی نیست که روزی سه تا ست ۵ تایی درازنشست برو هر روز پنج تا به پنجتای قبل اضافه کن 

اگه بچه شیر میدی در روز ۵۰۰ کالری باید بیشتر از بقیه ما مصرف کنی چون شیردهی ۵۰۰ کالری میسوزونه و حتم ...

دخترم حساسیت داره شیرنمیتونم بخورم ولی مدتیه ماست پروبیوتیک میخورم خیلی خوبه.نه راستش همین کالری بقیه رو مصرف میکنم...الانم بدنم عادت کرده اصلا تو طول روز گرسنه ام نمیشه زیاد.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط ی یاداوری کنید حتما روزای فست رو من حساب روزا از دستم در رفته.....راستی اگه بشه که روزلی فست روز ...

اگر خودت مشکلی نداری ما مشکلی نداریم

فقط مدیریت کالریت یادت نره با خوردن 8 لیوان آب😊