2777
2789
عنوان

لاغری هدفمند

| مشاهده متن کامل بحث + 137394 بازدید | 19070 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فعلا که کلی راه مونده سپیده کاهشش شدیدا چشمگیرتره و باتجربه تر

چقدر کم کرده؟ 

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
عزیزم صفحه اول کامل نوشتم اونجا مطالعه کن اگر متوجه نشدی یه سرچ کن تو گوگل روش لاغری 5 به 2  ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت 🌹 من هستم و با قدرت شروع میکنم من از چهارشنبه برای گزارش دادن میام و جدی ترش رو تا با برناممون خوب آشنا بشیم از شنبه 🤗🤗🤗🙏🙏🙏🙏☺😊😉

ممنونم عزیزم بله دکتر هم بهم گفته ایشالله باشما شروع میکنم من دمنوش نیوشا خریدمه از فردا باید شروع ک ...

ببین عملنا و علمی نمیشه گفت دارویی یا دمنوشی واسه لاغر شدن دجود داره ولی مصرفشون بی تاثیرم نیست مثلا با خوردن زنجبیل و دمنوشش سوخت و ساز بالا میره با خوردن چایی سبز میل به شیرینی کم نیشه دمنوشا جلوی اشتها و گرسنگی کاذبو میگیرن 

آخه قبلا وزنم خوب بود خوش هیکل بودم .خیلی عذاب کشیدم تو این 2 سال روزی نمیشه نرم لباسامو تن نزنم بیی ...

نا امید نباش، اونا هم به تنت گشاد میشه ببین کی گفتم💪

دخترم حساسیت داره شیرنمیتونم بخورم ولی مدتیه ماست پروبیوتیک میخورم خیلی خوبه.نه راستش همین کالری بقی ...

اشکال نداره شیر اگه نمیتونی بخوری لبنیات مصرف کن 

بازم خودت باید مراقب خودت باشی اگه ضعف کردی حتمن کاریتو بالا ببر

نا امید نباش، اونا هم به تنت گشاد میشه ببین کی گفتم💪

😂انقدر دوست دارم استخون شم که نگم😆

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
ممنونم عزیزم بله دکتر هم بهم گفته ایشالله باشما شروع میکنم من دمنوش نیوشا خریدمه از فردا باید شروع ک ...

شنیدم اسمشو ولی نمیدونم  البته که دمنوش اثرداره...حالا شروع کن خودمم کمکت میکنم با بقبه بهت میگم چیا بخوری یا نخوری  ....😁فقط اول از همه پله پله شیرینیجات و قطع کن.....دشمن تخمدان و رحم و کبد....غداهاتم ابپز یا کبابی باشه.نونتم اگه ب مرور کم و بعد قطعش کنی ب جاش نون جو بخوری عالیه

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️