2777
2789
عنوان

اونای توی تابستون آلرژی دارن

407 بازدید | 26 پست

آیا شما هم مثل من امسال اصلا حساسیت نکردین 

یا فقط من بنده برگزیده خدام😁

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخوردم هنوز انگور و خربزه  بخورم خارش میگیره گلو و چشم و صورتم

من اونا رو هم نمیخوردم دهنم سرویس بود 

پارسال خیلی کم قرص خوردم ولی امسال اصلا 

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
ببین چه چیزهایی همیشه میخوردی که امسال به خاطر کرونا نخوردی

ببین من اسم تابستونو میشنیدم گلو چشم شروع به خارش میکرد 

من ک افتاب بهم بخوره مثل جوجه رنگی بیحال میوفتم یه گوشه

به میوه هایی مثل خربزه و انگورم حساسیت دارم میخورم تهوع میگیرم راه گلوم میسوزه

در کل از تابستون متنفرمممممم

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
اطرافیانم ک همه الرژی دارن امسال نشنیدم الرژیشون برگرده..

پس من تنها نیستم 

همراه اول😁

من ک افتاب بهم بخوره مثل جوجه رنگی بیحال میوفتم یه گوشه به میوه هایی مثل خربزه و انگورم حساسیت دارم ...

من فکر کنم به ریز گرد ها حساسیت داشتم 

سرفه عطسه خارش گلو خارش چشم 

بینیم کیپ میشد شبا اصلا نمیتونستم نفس بکشم 

با دهنم نفس میکشیدم صبحش زبونم عین سیرابی میشد 

نه  تنها نیستی🤣🤣

آره هیچ کس تنها نیست