mahyarad مدیر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1215 عنوان اونای توی تابستون آلرژی دارن | مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 26 پست آیا شما هم مثل من امسال اصلا حساسیت نکردین یا فقط من بنده برگزیده خدام😁 خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم تو آن گونه ای که من دوست دارم پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️ 1399/04/16 | 23:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahyarad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1215 باشه ربطی به خوراک داره دقیقا من این مدت اصلا گلو درد نشدم و واقعا چون خیلی چیزا نمیخورم من عاشق خربزه و هلو هستم ولی میخورم خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم تو آن گونه ای که من دوست دارم پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
mahyarad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1215 به بهار ؟ من کلا تابستون دهنم سرویسه😅 نه تابستون دهنم صاف بود ها اگه قرصم میخوردم همش خواب بودم خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم تو آن گونه ای که من دوست دارم پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
mahyarad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1215 من که دائم الآلرژیم وای خاله منم همینطوره طفلک خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم تو آن گونه ای که من دوست دارم پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
mahyarad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1215 دقیقا از اول تیر الرژی من دوباره شروع شد😭فک کردم که تموم شده ولی بدتر شدم، عطسه ابریزش خارش گلو و ب ... من از شما بدتر بودم اصلا نمیتونستم نفس بکشم چشام از بس خارش داشت همه فکر میکردن چقدر کتک خوردم خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم تو آن گونه ای که من دوست دارم پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49276 آره هیچ کس تنها نیست خانواده ی خودم فجیع آلرژی دارن از اسفند تا پایان اردیبهشت در حال عطسه ان..امسال ندیدم و نشنیدم بگن آلرژی دارن...فک کنم از ترس کرونا میترسن عطسه کنن🤣🤣😆 ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
amirmahdi88 عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 1296 من از شما بدتر بودم اصلا نمیتونستم نفس بکشم چشام از بس خارش داشت همه فکر میکردن چقدر کتک خوردم من شهرستان که میرم می میرم اونقد مامان بابام دعوام میکنن که میرم امپول میزنم، ولی قرص که بخورم کلا میخوابم
mahyarad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1215 من شهرستان که میرم می میرم اونقد مامان بابام دعوام میکنن که میرم امپول میزنم، ولی قرص که بخورم کلا م ... آمپول که پوکی استخوان میاره خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم تو آن گونه ای که من دوست دارم پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
amirmahdi88 عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 1296 آمپول که پوکی استخوان میاره میدونم ولی یدونه میزدم،اخه دعوام میکردن که چه اومدنیه همش خوابی
mahyarad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1215 خانواده ی خودم فجیع آلرژی دارن از اسفند تا پایان اردیبهشت در حال عطسه ان..امسال ندیدم و نشنیدم بگن آ ... وای آره همش میگن از اونای که عطسه میکنن فاصله بگیرین خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم تو آن گونه ای که من دوست دارم پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
mahyarad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1215 میدونم ولی یدونه میزدم،اخه دعوام میکردن که چه اومدنیه همش خوابی آره خدایش سخته چون خودشون ندارن فکر میکنن زیاد مهم نیست منم یبار رفتم قم همون اول که رسیدم قرص خوردم خیلی جلومو گرفتم ولی آخرش دیگه نتونستم توی آشپز خونه خوابم برد خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم تو آن گونه ای که من دوست دارم پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
amirmahdi88 عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 1296 آره خدایش سخته چون خودشون ندارن فکر میکنن زیاد مهم نیست منم یبار رفتم قم همون اول که رسیدم قر ... همه میرفتن تو باغچه و حیاط و... میگشتن بگو بخند من همچنان خواب، بابام میگف افسردگی گرفتی ،گفتم بابا جان تاثیر قرصاس باور نمیکردن که
mahyarad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1215 همه میرفتن تو باغچه و حیاط و... میگشتن بگو بخند من همچنان خواب، بابام میگف افسردگی گرفتی ،گفتم بابا ... مامان میگه قرص به اون کوچیکی چطور میتونه آدم پنجاه کیلو رو بخوابونه الکی خالی نبند خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم تو آن گونه ای که من دوست دارم پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️