2777
2789

ترو خدا کمکم کنید میخوام برم‌خونه پدرم ای ادم شوهرم نمیزاره برم‌خودمم پاشم برم‌تهمت میزنه بهم میگه نبودم‌خونه دزدی کرده از اموالم؛بگم خونواده امم بیان دنبالم اونم ی دردسر میشه چه کار کنم راهنمایی ام کنید من تو شهر غریبی هستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا دوست نداره رفت آمد باشه؟

اره خوشش نمیاد خونواده من بیان خونه امون بیچاره اینقد احترامشو میزارن دیگه خسته شدم‌دو هفته اس هزارتومن برا بچه ام خرج نکرده طفل معصوم همش بهانه میاره ی وام ی میلیونی خواهرم‌گرفت برام اونو خرج میکنم 

اره خوشش نمیاد خونواده من بیان خونه امون بیچاره اینقد احترامشو میزارن دیگه خسته شدم‌دو هفته اس هزارت ...

خب چرا خرج نمیکنه دردش چیه درامد نداره یا چی؟؟ فقط بخاطراین میخوای بری؟

خب چرا خرج نمیکنه دردش چیه درامد نداره یا چی؟؟ فقط بخاطراین میخوای بری؟

درامدش خوبه والله کارمنده؛گردن خوردش خسیسه اعتماد نداره بهم هیچ اختیاری تو زندگی ام ندارم اجازه ی سر سوزن تو خونه ندارم نه اجازه مهمون دعوت کردن هیچی به نظرم‌فقط کلفتشم

از اول اینجوری بود؟

اوایل زندگیمون خیلی دست کم براش گرفتم کل طلایی که گرفتم شد سیصد هزار تومن گفتم نداره گناه داره دوسش داشتم قسط و وام و اینا داشت؛گفت ب خدا جبران میکنم همه جوره؛وقتی اوضاع مالیش خوب شد زد زیر حرفهاش گفت من کی اینجور حرفی زدم‌ ماشین خرید زمین داره ولی زورش میاد ی دس لباس برام بخره همیشه حسرت همه چی میخورم نمیشه ایجور اعتماد نداره بهم اگه هزار تومن بهم بده هی میگه چه کارش کردی خسته ام خیلی 

اخه خودت میگی هیچ راهی نداری خانواده خودتو و شوهرتو بگو بیان خونتون باهاش حرف بزنن

خونواده خودش تمام اتیشا از گور اونا بلند میشه خونواده خودم که ی پدر پیر و مادر پیری دارم وقتی نزدیک خونه مادرم بودم دعوامون شد مادر بیچاره ام در زد ما مشت کوبید تو سینه مادرم جناق سینه اشو شکست به هیچکس نگفت که شر نشه ب خاطر من ولی ای ادم خیلی نمک‌نشناسه

والا نمیدونم چی بگم خب درخواست طلاق بده خودتو راحت کن چند سالته؟

۳۳ساله امه طلاق نمیده چندباره التماس کرده بهم برگرد به زور برگشتم ولی هیچ تغییری نمیکنه